Eurorepar Car Service prekročila celosvetovo počet viac ako 5000 partnerských autoservisov

5 februára 2020, 17:17

Viacznačková sieť nezávislých servisov usiluje o medzinárodný rozvoj a v poslednom štvrťroku 2019 otvorila nové prevádzky na Slovensku, Chorvátsku, Paname a francúzskych ostrovoch Guadeloupe, Reunion a Martinique.

Eurorepar Car Service

Sieť viacznačkových servisov patriacich pod skupinu PSA Groupe, nedávno ocenená ako najlepšia nezávislá sieť vo Francúzsku, a to druhýkrát za sebou, s ďalšou nomináciou na ocenenie « Best 2020 Retail Chains » v kategórii za kvalitný servis (Capital magazine), usiluje o svoje medzinárodné rozšírenie. Po otvorení prevádzok v Rakúsku na začiatku roka 2019 boli v poslednom štvrťroku 2019 otvorené aj nové pobočky siete na Slovensku, Chorvátsku, Guadeloupe, ostrove Reunion, Martinique a Paname. Sieť má teraz sieť viac ako 5000 autoservisov v 26 krajinách, z ktorých 11 sa nachádza mimo Európy.

Christophe Musy, Senior Vice-Prezident PSA Aftermarket privítal « vynikajúcu dynamiku siete na celom svete » a zdôraznil, že jej rozvoj je v súlade s ambíciami dosiahnúť do roku 2023 viac ako 10 000 servisných partnerov».

Jean-Christophe Bertrand, nový Senior Vice-Prezident, obchodnej divízie pre nezávislý trh, pripomenul, že « byť súčasťou siete Eurorepar Car Service je excelentná príležitosť pre všetkých nezávislých autoopravárov benefitovať z členstva v medzinárodnej sieti, pokročilej logistiky a kompletnej ponuky viacznačkových produktov, technickej, marketingovej a logistickej podpory PSA Groupe, bez toho, aby stratili svoju nezávislosť».

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!