Spoločnosť BASF získala ocenenie Global Purchasing Excellence Award

12 marca 2020, 12:37

Pri odovzdávaní cien Global Purchasing Excellence Awards od spoločnosti Jaguar Land Rover (JLR) v luxusnom hoteli Foxhill Manor na Broadway, Worcestershire, Veľká Británia, získala spoločnosť BASF Coatings najvyššie ocenenie. Vyznamenaním „Customer First Recognition Award“ bola divízia Coatings ocenená za svoju vynikajúcu orientáciu na zákazníka.

Spoločnosť BASF získala ocenenie Global Purchasing Excellence Award

Týmto vyznamenaním sa oceňujú partneri, ktorí pracujú podľa tzv. „Customer-First princípov“ spoločnosti JLR a tým prispievajú k trvalo udržateľnému dosahovaniu obchodných úspechov JLR. Týmito princípmi je možné sa zameriavať na ciele poskytovať zákazníkom osobné, transparentné, nekomplikované, spoľahlivé a na mieru šité služby. Vyznamenané firmy sa usilujú o to, aby neustále boli v centre obchodných aktivít svojich zákazníkov.

„Spoločnosť BASF je veľmi potešená tým, že si mohla prevziať také mimoriadne uznanie od spoločnosti Jaguar Land Rover,“ vysvetľuje Thomas Kloster, riaditeľ obchodnej divízie Automobilové farby a laky Európa v spoločnosti BASF Coatings. „Tým bolo ocenené neúnavné angažovanie sa nášho tímu, aby bol neustále v centre diania u zákazníka a mohol tak ponúkať spoločnosti JLR presne tie inovatívne riešenia, ktoré táto firma potrebuje“.

„Pre tím BASF je táto cena veľkým úspechom. Je to prvýkrát, čo sa udeľovala cena Excellence Award v kategórii Special Vehicle Operations. Toto vyznamenanie odzrkadľuje nielen angažovanie sa a schopnosť pracovať v tíme, ale aj veľké pracovné nasadenie BASF v prospech zákazníkov. Divízia Coatings si tento úspech viac ako zaslúžila,“ hovorí Danielle Thornton, pracujúca na pozícii SVO Global Strategic Buyer v spoločnosti JLR. 

BASF Coatings podporuje spoločnosť Jaguar Land Rover kombináciou moderných lakovacích procesov s efektovými pigmentmi a technológiami a zásobuje ju inovatívnymi a výnimočnými farbami a lakmi prvotriednej úrovne pre veľký počet modelov automobilov tohto výrobcu. Navyše, spoločnosť BASF pomáha aj vo výrobných závodoch a aktívne sa podieľa na projektoch ohľadom životného prostredia, napr. na opätovné zhodnocovanie plastov.

Spoločnosť JLR sa celkovo 15-timi oceneniami typu „Global Purchasing Excellence Awards“, rozdelených do kategórií zlaté, strieborné a bronzové ako aj s dvomi cenami „Customer First Recognition Awards“ poďakovala svojím dodávateľom za vynikajúcu spoluprácu a ich mimoriadny prínos k úspechu v podnikaní JLR.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!