Profesionálne tlakové postrekovače KWAZAR v ponuke spoločnosti Auto Kelly a ELIT

10 júna 2020, 9:38

Spoločnosť Auto Kelly a ELIT zaradila do sortimentu profesionálne tlakové postrekovače KWAZAR. Do ponuky sortimentu zaradili produktovú rady Cleaning Pro+ a Heavy Duty.Kwazar produkty

Postrekovače Cleaning Pro + sú určené k chemickému čisteniu. Svoje využitie nájdu v autoservisoch, autoumyvárňach, upratovacích firmách, poľnohospodárstve, potravinárstve a stavebníctve. V sortimente nájdete aj postrekovače k penovému čisteniu. Tieto tlakové postrekovače sa dajú využiť na dezinfekciu plôch a povrchov, čistenie interiérov áut, čistenie karosérií áut, čistenie okien a zrkadiel.

Kwazar Heavy Duty acid line

Heavy duty Acide line je rada postrekovačov so zvýšenou odolnosťou voči kyslým látkam používaných v autoumyvárňach, v servisoch, v stavebníctve. Viton tesnenie a konštrukcia  pumpy zaručujú dlhodobú životnosť. Vhodné využitie nájde pri umývaní hliníku a nerezu, alebo pri odstraňovaní vodného kameňa, čistení diskov.

Kwazar Heavy Duty solvent line

 

Heavy duty Solvent line je rada postrekovačov s vysokou odolnosťou voči rozpúšťadlám používaným v autoservisoch, dielňach, lakovniach, čerpacích staniciach. Viton tesnenie a konštrukcia  pumpy zaručujú dlhodobú životnosť. Využitie týchto postrekovačov je  pri odmasťovaní, čistení od olejov, tukov, lepidiel a vosku, alebo pri čistení škrobov, náradia, strojov. Vhodný je na čističe bŕzd alebo technický benzín.

Kwazar produkty

Postrekovače Heavy duty Alka line sa vyznačujú vysokou chemickou odolnosťou voči alkalickým látkam, ktoré sa používajú v priemysle, dielňach, živočíšnej výrobe atď. Odolnosť a dlhá životnosť postrekovača je dosiahnutá kvalitnou konštrukciou a EPDM tesnením. Možné využite je pri čistení a dezinfekcií plôch. Sanitácie a čistení nemocničných priestorov, čistení podlách, skiel, atď.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!