Deckermann rozširuje ponuku o brzdové strmene

6 októbra 2020, 12:06

Spoločnosť Denckermann cez leto rozšírila porfólio svojich produktov. Aktuálnou novinkou tohto dodávateľa automobilových náhradných dielov sú brzdové strmene. Ide o viac ako 300 položiek brzdových strmeňov pre najpopulárnejšie značky a modely. V ponuke sú tiež dvojpiestikové strmene pre náročnejšie autá.

Denckermann náhradný diel

Denckermann má, ako jedna z mála spoločností, vo svojej ponuke produkty pre automobily s elektrickou ručnou brzdou. Tieto produkty sú dostupné vo verzii vybavených motorom, ako aj možnosť verzie bez tohto elementu.

Firma venuje veľkú pozornost kvalite svojich produktov. Vyrába tvrdené a chrómované piesty, uložené vo vysokokvalitných odliatkoch, ktoré garantujú dlhú bezporuchovú prevádzku. Každý produkt je vybavený sadou prachoviek a tesnení odolnou voči poveternostným podmienkam a brzdovej kvapaline.

Brzdové strmene sú ďalšou produktovou skupinou venovanou brzdovému systému. Ponuka spoločnosti Denckermann už zahŕňa diely ako brzdové kotúče, brzdové bubny, segmenty, čeľuste, montážne sady, snímače ABS, a snímače opotrebenia brzdových segmentov.

Nové diely sú už dostupné na sklade. Detaily ponuky môžete získať u regionálnych distribútorov.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!