AutoBild ohodnotil celoročnú pneumatiku Continental ako „príkladnú“

12 októbra 2020, 13:20

V septembrovom  čísle časopisu AutoBild redakčný tím ocenil pneumatiku AllSeasonContact najlepším „príkladným“ hodnotením. V komparatívnom teste, do ktorého bolo zapojených 31 ďalších výrobkov od európskych, amerických a ázijských výrobcov, sa pneumatika Continental umiestnila na najvyššej priečke tohto časopisu. Testéri testovali pneumatiky s rozmerom 205/55 R 16 na vozidle VW Golf.

AllSeasonContact od ContinentalCelkovo boli celoročné pneumatiky testované v 16 rôznych kategóriách na mokrej a suchej vozovke a na snehu. „Pôsobivý všestranný špecialistal, ktorý ponúka špičkové zimné vlastnosti a dobrý pomer cena / výkon,“ zhrnuli testéri výkon pneumatiky.  „Vďaka veľmi dobrým vlastnostiam aquaplaningu, precíznej odozve riadenia, vysokému počtu kilometrov a valivému odporu šetriacemu palivo.“

Dizajn dezénu AllSeasonContact spája prvky prémiových letných a zimných pneumatík spoločnosti Continental, ktoré sú známe svojou bezpečnosťou. Okrem bezpečných jazdných vlastností je konštrukcia pneumatiky navrhnutá tak, aby ponúkala najlepšiu spotrebu vo svojej triede. Tento rok sa rozšírila ponuka AllSeasonContact a pneumatika je teraz k dispozícii pre širokú škálu automobilov a SUV, od mestských automobilov až po luxusné modely.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!