MS Motorservice predstavuje samostatne vymeniteľné sacie rúry s nastavením klapky

13 januára 2021, 8:15

Spoločnosť MS Motorservice International GmbH rozšírila svoje portfólio produktov o 13 nových sacích rúr s nastavením klapky. Keďže doteraz bolo často potrebné vymeniť pri poškodení celý modul, odteraz možno zakúpiť vlastnú saciu rúru samostatne ako náhradný diel. Firma tak ponúka cenovo výhodné a ekologické riešenie.

Samostatne vymeniteľné sacie rúry s nastavením klapky od MS Motorservice

Často sú dôvodom poškodení sacej rúry koksom zanesené alebo vybité klapky. Namontované diely, ako sú hnacie moduly alebo magnetické ventily, ostávajú oproti tomu často plne funkčné. Nové sacie rúry spoločnosti Motorservice umožňujú teraz vymieňať len výlučne skutočne poškodený konštrukčný diel – zostávajúce konštrukčné diely sa používajú naďalej.

Pre niektoré sacie rúry ponúka Motorservice aj vhodné namontované diely, ako sú elektrické hnacie moduly ako náhradné diely. To umožňuje cenovo efektívnu opravu. A tiež aj ohľadom ekologických vlastností predstavujú nové produkty zmysluplnú alternatívu. Sacie rúry z plastu boli vyvinuté podľa špecifikácií OE a dopĺňajú tak portfólio sacích rúr z horčíka a hliníka.

Ako odbytová organizácia pre aktivity trhu s autopríslušenstvom Rheinmetall Automotive berie spoločnosť Motorservice veľkú časť svojej ponuky priamo z vlastného koncernu, ku ktorému okrem iných patria aj dcérske spoločnosti Kolbenschmidt a Pierburg.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!