Nové vyvažovacie a naklepávacie závažie v ponuke firmy FERDUS

18 februára 2021, 10:48

Do sortimentu popredného českého výrobcu a predajcu vybavenia pre pneuservis FERDUS pribúdajú viac ako dve desiatky nových produktov.

FERDUS novinky

Metalurgická tradícia Štiavnických vrchov žije. Volá sa Rotobalance a sídli v srdci regiónu, Banskej Štiavnici. Firma, ktorá vlani oslávila 30 rokov na trhu, je jediným slovenským výrobcom vyvažovacích závaží a od roku 2021 tiež staronovým partnerom značky FERDUS.

Pre osobné vozidlá je teraz k dostaniu atypický pások samolepiacich závaží v skladbe 12×10 gramov. Ideálne na SUV a off-road kola.

Novinky FERDUS

Druhú novinku reprezentuje ucelený rad naklepávačiek RU-7. Tie vďaka vylepšenému tvaru predstavujú alternatívu k štandardnej ázijskej produkcii.

V kategórii MOTO sú k dispozícii samolepky 45 g (6×5 gramov a 6×2,5 gramov), ktoré ponúkajú atraktívny vzhľad aj vynikajúcu povrchovú úpravu.

A nezabudlo sa ani na TRUCK/BUS. V ponuke sú samolepiace pásky 4×25 gramov, respektíve 3×50 gramov, celistvé samolepky s hmotnosťami od 50 do 200 gramov. Nedeliteľné odliatky maximálne koncentrujú hmotnosť závažia k aplikačnému bodu na disku a zlepšujú tak jazdné vlastnosti.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!