HaynesPro WorkshopData rozširuje ponuku pre motocykle

23 marca 2021, 15:27

Spoločnosť HaynesPro je špecialistom na online technické údaje vozidiel pre profesionálov v automobilovom priemysle. Vytvára zrozumiteľné a používateľsky prívetivé zdroje informácií pre údržbu, opravy a diagnostiku (RDMI) osobných automobilov, dodávok a nákladných vozidiel. A teraz prichádza s novou kategóriou, ktorou sú motocykle.

HaynesPro diagnostika

HaynesPro je prvým poskytovateľom technických údajov, ktorý ponúka RDMI data takmer pre každý typ motorizovaného vozidla. Používatelia môžu pristupovať k RDMI pokynom vytvoreným v štandardizovanom, konzistentnom formáte pre všetky vozidlá bez ohľadu na ich výrobcu či typy. Logika, na ktorej sú tieto technické údaje postavené, je vždy rovnaká. Pre mechanikov je tak omnoho jednoduchšie vyhľadať si pokyny pre opravu bez ohľadu na to, či potrebujú opraviť osobný, alebo nákladný automobil alebo motocykel.

Máme k dispozícii prvých osem značiek

V čase uvedenia na trh má HaynesPro k dispozícii dáta pre nasledujúce značky motocyklov: BMW, Kawasaki, Honda, Harley Davidson, Yamaha, Polaris a Suzuki. Do konca roku 2021 ponúkne HaynesPro rozšírenie o tieto ďalšie značky: Vespa, Piaggio, KTM, Indian, Aprilia, Ducati, Hero, Triumph, Husqvarna, Kymco, Sym, Malaguti a Peugeot. Týmto pokryje väčšinu značiek motocyklov, ktoré brázdia európske cesty. WorkshopData pre motocykle obsahuje dôležité údaje pre údržbu a opravy, technické výkresy (vrátane uťahovacích momentov), časy opráv, elektronické dáta a navádzanú diagnostiku.

Používateľsky príjemná aplikácia

„Dielne, ktoré už s HaynesPro spolupracujú, sú nadšené z používateľskej jednoduchosti našej aplikácie,“ hovorí riaditeľ predaja Michael Krampe. „Používatelia si môžu byť istí, že práca s motocyklovými dátami bude takisto jednoduchá a efektívna ako s našimi ostatnými produktmi.“

Záujemcovia sa môžu zaregistrovať na 30-dňovú verziu zadarmo na webe HaynesPro. Rovnako ako dáta HaynesPro pre iné typy vozidiel budú aj motocyklové dáta k dispozícii prostredníctvom distribútorov náhradných dielov.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!