Spoločnosť RS Kunststoff sa stala súčasťou skupiny MEWA

22 apríla 2021, 10:54

Výrobca plastových produktov RS Kunststoff GmbH je teraz stopercentnou dcérskou spoločnosťou skupiny MEWA. Oba podniky spája viac ako 20 rokov úspešnej obchodnej spolupráce.

Špecialisti so sídlom v nemeckom Hanau sa venujú technológiám vstrekovania plastov a vyrábajú napríklad aj bezpečnostné kontajnery Safety Container SaCon. Tie predstavujú neoddeliteľnú súčasť systému služieb MEWA. RS Kunststoff GmbH ich pre spoločnosť MEWA vyrobí každý rok 100.000 kusov. Vo vzduchotesne uzatvárateľných bezpečnostných kontajneroch sa po celej Európe prepravujú a skladujú naše čistiace utierky využívané v systéme opakovaného použitia.

„Sme radi, že je spoločnosť RS Kunststoff je nielen našim dlhoročným obchodným partnerom, ale patrí už tiež ako líder v inovatívnych technológiách formovania plastov do skupiny MEWA,“ vysvetľuje Bernhard Niklewitz, generálny riaditeľ skupiny MEWA.

Vedenie spoločnosti naďalej zostáva v rukách doterajších konateľov Reinharda Schützeho, Björna Rossa a Ralfa Rossa. Obchodné aktivity budú pokračovať bez zmien, zostáva tiež všetkých 70 zamestnankýň a zamestnancov.

„Pri našom podnikaní zodpovedáme za ľudí, ktorí pre nás pracujú,“ hovorí Reinhard Schütz, konateľ RS Kunststoff. „Ako súčasť medzinárodne pôsobiacej skupiny MEWA môžeme ponúknuť dlhodobo stabilný pracovný pomer.“

RS Kunststoff je expertom na technológie vstrekovania plastov do foriem. Venuje sa inovatívnym spôsobom tvarovania plastov a ponúka riešenie najrôznejších zákaziek.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!