AIC: Prvá pomoc pre motory „Made in Germany“

24 mája 2021, 13:30

Nemecký špecialista na automobilové náhradné diely AIC distribuuje originálne sady rozvodových reťazí od firmy iwis, dodávateľa OEM z Mníchova.

AIC společnost

Firma AIC Germany si dala za cieľ ponúkať pre aftermarket také náhradné diely, ktoré sú od pôvodného výrobcu väčšinou neúmerne drahé. Spoločnosť ich ponúka za nižšiu cenu, a zároveň vo vysokej kvalite. Keď vyprší záručná doba vozidla alebo náklady na opravu v značkovom servise už nezodpovedajú hodnote vozidla, do popredia sa dostávajú produkty AIC. Vďaka rozmanitému portfóliu viac ako 9 000 náhradných dielov vo viac ako 100 produktových skupinách ponúka AIC produkty, ktoré sú vždy potrebné a v niektorých prípadoch sú na aftermarkete dokonca ojedinelé. A to nech už ide o izoláciu motorového priestoru, hydraulické hadice, ložiská kolies alebo držiaky dverí.

AIC nedávno prevzala medzinárodnú distribúciu sád rozvodových reťazí od dodávateľa iwis z Mníchova. Už viac ako 90 rokov je táto tradičná spoločnosť jedným z popredných svetových dodávateľov vysoko výkonných hnacích reťazí, inovatívnych systémov hnacích reťazí i výkonných či dokonca jemných riešení pre špecifické požiadavky zákazníkov každého druhu. Rôzni známi výrobcovia automobilov používajú ako originálne vybavenie svojich motorov produkty iwis, ktoré sú 100% „Made in Germany“.

Z tohto dôvodu je spoločnosť AIC potešená, že môže ako exkluzívny partner ponúknuť sady rozvodových reťazí iwis na aftermarkete. Koniec koncov je výrobcom uznávaných kvalitných produktov pre riadenie pohonu motora, ktoré sa vyznačujú spoľahlivosťou, trvanlivosťou a najvyššou možnou presnosťou. Preto AIC pri všetkých svojich sadách garantuje životnosť minimálne päť rokov a až 100 000 najazdených kilometrov. Ak si teda potrebujete byť istý, že produkt splní to, čo sľubuje, môžete sa spoľahnúť na najvyššiu kvalitu rozvodových reťazí iwis.

S viac ako 150 sadami rozvodových reťazí – a mnoho ďalších sa chystá – ponúka AIC vysoký výber pre rôzne aplikácie vozidiel. Špecialitou v ponuke je, že sú ponúkané čiastočné aj úplné sady, aby dokázali pokryť dopyt rôznych zákazníkov. Toto nájdete jedine u AIC.

AIC logo

Rovnako ako pri vlastnom sortimente bude AIC distribuovať produkty iwis výhradne prostredníctvom veľkoobchodov s náhradnými dielmi. Nebude dodávať produkty priamo do servisov alebo koncovým zákazníkom. Rozvodové reťaze, ozubené kolesá, napináky reťazí a vodiace lišty sú dodávané v oficiálnych obaloch iwis priamo z centrálneho skladu v sídle spoločnosti AIC v Glinde, neďaleko Hamburgu.

Ak máte záujem o ďalšie informácie o sadách rozvodových reťazí alebo o sortimente spoločnosti AIC, kontaktujte prosím:

  • Jürgen Liebisch GmbH, Wilhelm-Bergner-Straße 11c, 21509 Glinde
  • kontaktní osoba: Ms. Michelle Reher
  • telefon: +494 025 306 617
  • email: m.reher@aic-germany.de

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!