Schaeffler združuje E-Commerce, vedomostnú základňu a katalóg produktov na jednu platformu

24 mája 2021, 14:34

Spoločnosť Schaeffler optimalizovala svoju online platformu medias, aby používateľom poskytla komplexné informácie ešte rýchlejšie a jednoduchšie. Popri osvedčených informáciách o valivých a klzných ložiskách, lineárnych systémoch, ako aj mechatronických, digitálnych a servisných riešeniach, majú teraz zákazníci Schaeffler a ostatní záujemcovia na platforme medias k dispozícii prístup k sprievodcom pri výbere, konfiguračným nástrojom a samotnému procesu objednávania.

Schaeffler aplikace

V rámci zlepšenia používateľskej prívetivosti má teraz platforma aj zjednodušenú navigáciu a nový, responzívny dizajn a bola tiež doplnená o nové obsahy a funkcie. Štruktúra trojstupňového používateľského modelu, ktorý tvoria medias, medias Plus a medias Business, pritom pokrýva rôzne požiadavky zákazníkov. Obsah je prispôsobený pre konkrétnu krajinu a je k dispozícii v jedenástich jazykoch.

Pre rýchly štart bez registrácie: medias

Nachádzajú sa tu všetky informácie o produktoch, riešenia a služby divízie Industrial spoločnosti Schaeffler a priebežne sa dopĺňa nový obsah. Popri etablovaných technických nástrojoch sú teraz k dispozícii aj niektoré nové možnosti, napríklad lineárny konfigurátor, ktorý umožňuje jednoduché zostavenie lineárnych systémov podľa požiadaviek zákazníka. Počas konfigurácie sa všetky zmeny a rozšírenia ihneď vizuálne zobrazujú.

Vyšší výkon bez nákladov: medias Plus

Medias Plus je po krátkej registrácii k dispozícii tiež bezplatne. Používatelia si môžu napríklad na poznámkový lístok uložiť obľúbené položky a z neho si priamo vyžiadať cenovú ponuku u distribučných partnerov Schaeffler. Lineárne konfigurácie sa navyše dajú ukladať a kedykoľvek opäť zobraziť. Používatelia onedlho získajú aj prístup na dokumenty a školiace videá k produktom.

Pre distribučných partnerov Schaeffler a priamych zákazníkov: medias Business

Medias Business sa orientuje na už existujúcich zákazníkov Schaeffler. Ponúka neobmedzený prístup ku všetkým poradenským nástrojom a informáciám o produktoch a zahŕňa ešte širšiu škálu variantov produktov. Popri jednoduchej možnosti priameho objednania ponúka medias Business aj množstvo doplnkov, ktoré uľahčujú obchodné procesy, akými sú informácie o odstupňovaných cenách, dostupnosti v reálnom čase alebo prehľad otvorených objednávok.

Obsah na platforme medias sa postupne rozširuje. Medias sa tak čoraz viac stáva centrálnou vedomostnou platformou.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!