Veľký jarný seminár FERDUS tento rok v znamení praxe

28 mája 2021, 17:57

Dne 27. mája 2021 prebehol už štvrtý ročník zavedenej vzdelávacej akcie známej ako Veľký jarný seminár. A usporiadateľom nebol nikto iný ako FERDUS, jediný český výrobca pneuservisných opravných materiálov. Čo bolo heslom pre tento rok? Zaklínadlo menom praxe.

Začiatok stretnutia približne dvadsiatky odborníkov nevybočoval zo zabehnutej tradície prezentácie portfólia organizátora a predstavenia hlavných odborových noviniek, druhý blok v showroome už bol ale celkom v znamení skúšky praktických zručností. Hlavnou témou boli prierazy pneumatík vrátane takmer kompletného predvedenia celého reťazca pracovných úkonov s tým súvisiacich. Od očistení miesta poškodenia plášťa až po záverečné aplikovanie opravnej vložky.

Po rýchlom rautovom obedu vo školiacej multimediálnej miestnosti nasledoval návrat do haly EXPO. Tu sa v záverečnom treťom dejstve mali možnosť účastníci podrobnejšie zoznámiť so všetkými existujúcimi trendmi v oblasti strojného dielenského vybavenia. Opäť s praktickými ukážkami – tentokrát priamo na jednotlivých zariadeniach. Bodku za nabitým programom urobila rozlúčková diskusia s najzapálenejšími a potom už len zostalo popriať šťastnú cestu domov.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!