Inter Cars: Nová rada brzdových dielov značky ABE

28 júna 2021, 20:12

ABE, jedna z privátnych značiek segmentu bŕzd Inter Cars rozširuje svoje portfólio o radu Performance.

ABE sortiment

Portfólio zahŕňa brzdové kotúče a doštičky, ktoré reagujú na dopyt na trhu všade tam, kde sa očakáva najvyšší štandard. Brzdové kotúče ABE PERFORMANCE sa vyznačujú:

  • použitím zliatin ocele s vysokým obsahom uhlíka, tzv. technológia HIGH CARBON zlepšujúca parametre materiálu, a tým zaisťujúca efektívne brzdenie pri extrémne vysokých prevádzkových teplotách brzdového systému;
  • ďalšie centrovacie skrutky v súpravách, ktoré pomáhajú pri výmene a montáži diskov;
  • špeciálny antikorózny náter ovplyvňujúci vzhľad a estetiku výrobku, umožňujúci montáž hneď po vybalení z krabice bez potreby ďalšieho čistenia.

Na záver výrobného procesu je na každý kotúč aplikovaná antikorózna vrstva. Všetky kotúče aj platničky spĺňajú prísne štandardy Európskej normy ECE R90-2.

Pri platničkách pribudli drážky a skosenia pre lepšie brzdné parametre. Tmavé miesta na brzdnej ploche platničky obsahujú latku, ktorá podporuje brzdnú účinnosť hneď po namontovaní na vozidlo. Sada platničiek obsahuje kompletnú sadu príslušenstva.

Produkty z danej rady, kotúče či platničky sa priebežne naskladňujú. V súčasnosti má Inter Cars na skladoch dostupných už 190 položiek kotúčov a 160 položiek platničiek. Rozsah dostupnej ponuky bude naďalej zvyšovať.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!