Spolupracujte s ProfiAuto, spoľahlivým dodávateľom najkvalitnejších automobilových dielov

5 júla 2021, 10:38

Značka ProfiAuto má od roku 2009 jediný cieľ – dodávať automobilové súčiastky tej najvyššej kvality do všetkých veľkoobchodných a maloobchodných predajní a autoservisov, ktoré patria do spoločnej siete. V rámci nej ponúka svojim partnerom veľa riešení na zlepšenie podnikania, ako napríklad internetový katalóg ProfiAuto či pravidelné automobilové podujatia.

Postavenie značky ProfiAuto na trhu je predovšetkým výsledkom spolupráce s najlepšími predajňami, veľkoobchodmi a autoservismi na Slovensku a v Českej republike. Je to možné vďaka efektívnemu systému distribúcie automobilových dielov s využitím osvedčených postupov Moto-Profil.

Najväčším prínosom pôsobenia v sieti ProfiAuto je spolupráca s miestnymi obchodnými partnermi, čiže veľkoobchodmi a predajňami s autodielmi. Práve ony sú pilierom celého logistického systému. Mimoriadne efektívna metóda zadávania objednávok je neoceniteľným pomocníkom pri spravovaní všetkých dielov. Vďaka intuitívnemu ovládaniu pochádza takmer 98% všetkých zákaziek zadaných v databáze ProfiAuto z elektronického obslužného systému.

ProfiAuto service

Moderný katalóg automobilových súčiastok ProfiAuto

ProfiAuto si udržiava vysokú pozíciu vo svojom odvetví vďaka moderným technológiám takmer v každej fáze obchodnej spolupráce a zákazníckeho servisu. Skvelým príkladom prispôsobenia sa potrebám partnerov je moderný katalóg automobilových dielov ProfiAuto.

Ide o intuitívny nástroj, ktorý umožňuje pohodlne vyberať náhradné súčiastky pre všetky značky automobilov. Pohodlie používania katalógu zabezpečuje napríklad funkcia výberu komponentov podľa identifikačného čísla vozidla (VIN). Zatiaľ systém rozpoznal až 4,75 milióna čísel VIN. Okrem katalógu náhradných dielov používaných vo vozidlách zákazníkov majú predajne, distribútori a autoservisy značky ProfiAuto prístup aj ku katalógu dielenských nástrojov. Nájdu tu všetko potrebné vybavenie pre autoservis, ako sú zdviháky, kľúče, náradie, osvetlenie a veľa ďalšieho. Každý produkt zahŕňa podrobný popis, takže používatelia ľahko nájdu dôležité informácie o konkrétnej súčiastke alebo zariadení bez toho, aby ich museli hľadať na internete.

Každý týždeň sa v katalógu ProfiAuto objaví asi 500 nových referencií. To všetko s popisom v katalógovom štandarde už v čase uvedenia do ponuky.

„Ako sieť ProfiAuto sa zameriavame na komplexné riešenia, ktoré zvyšujú pridanú hodnotu podnikania našich obchodných partnerov. Okrem iného im ponúkame internetový katalóg ProfiAuto, ktorý obsahuje takmer 8,5 milióna referencií v štandarde TecDoc, vrátane približne 120 000 jedinečných referencií dostupných iba v katalógu ProfiAuto (vrátane súčiastok OEM). Každý deň v ňom zaznamenávame približne 200.000 vyhľadávaní dielov. Tieto čísla, myslím, hovoria samy za seba,“ hovorí Jindřich Krejčí z ProfiAuto.

ProfiAuto sa odlišuje od konkurencie pridávaním opisov jednotlivých komponentov vo viac ako 99% prípadov. To znamená, že zákazníci získajú kompletnú databázu, kde nájdu všetky potrebné informácie. Všetky referencie sú priebežne dopĺňané opismi obsahujúcimi čísla OE, porovnávacie a výrobné čísla. Obsahujú aj použitie vo vozidlách, kritériá, parametre, grafiku a bezpečnostné listy. To platí nielen pre diely charakterizované pomocou TecDoc, ktorých opisy sa objavujú vo zdrojovom systéme  až o niekoľko mesiacov, ale aj tie, ktoré sa tam nevyskytnú nikdy. V katalógu ProfiAuto sú k dispozícii ihneď. Vďaka tomu sa nové položky okamžite dostanú do vyhľadávania aj predaja.

„Prístup k náhradným súčiastkam od renomovaných výrobcov nie je všetko, čo svojim partnerom v katalógu ponúkame. Ako sieť ProfiAuto vyvíjame vlastnú značku dielov ProfiPower. Jej ponuka v súčasnosti zahŕňa napríklad autobatérie, filtre a komponenty do brzdového systému. Vysokú kvalitu výrobkov zaručuje dôkladná kontrola kvality a prísne dodržiavanie európskych noriem. Niet divu, že značka ProfiPower získala prestížny certifikát „Dobrá značka 2020 – kvalita, dôvera, renomé“.

Vďaka tejto značke môžu partneri dosiahnuť pomerne vysoké marže, pretože ponúka veľmi dobrý pomer medzi kvalitou a cenou. Z roka na rok sa teší rastúcemu uznaniu vodičov, čo dokazujú pozitívne recenzie aj výsledky predaja. Na rok 2021 je naplánovaná séria školení týkajúcich sa značky ProfiPower pod názvom „ProfiPower Tour“, ktorá prebehne na Slovensku aj v Česku,“ dodáva Jindřich Krejčí.

ProfiAuto service

Veľtrhy, školenia a časopis s logom ProfiAuto

ProfiAuto to sú aj automobilové podujatia. Patria sem napríklad medzinárodné veľtrhy ProfiAuto Show alebo pravidelné podujatia PitStop určené na zvýšenie povedomia vodičov o technickom stave svojich vozidiel. Sieť sa aktívne zúčastňuje na rôznych podujatiach v odvetví a podieľa sa na bezpečnostných kampaniach, ktoré podporuje ako spoluorganizátor, partner či sponzor.

Zástupcovia značky ProfiAuto taktiež zabezpečujú, aby mali zákazníci aktuálne a dôležité informácie zo sveta motorizmu. Preto vznikol časopis ProfiAuto, v ktorom nájdete testy automobilov, popisy horúcich noviniek a zaujímavosti z automobilového a technologického priemyslu.

Najlepšie súčiastky na desiatkach miest na Slovensku a v Českej republike

ProfiAuto sa zameriava na kvalitné a blízke vzťahy s partnermi vo všetkých krajinách, v ktorých pôsobí. Je to veľmi dobre vidieť pri pohľade na mapu Slovenska a Česka. V týchto dvoch krajinách funguje už 460 autoservisov a 25 predajní a veľkoobchodov, kde je možné na mieste zakúpiť tisíce automobilových dielov. Vďaka tomu je ProfiAuto jednou z najdynamickejšie sa rozvíjajúcich sietí v regióne. Partneri tejto značky sú tie najlepšie automobilové maloobchodné a veľkoobchodné predajne. Dôležitá oblasť pôsobenia siete je aj výrazná podpora odborníkov – napríklad kvalifikovaných technických školiteľov a konzultantov, ktorí vedia o komponentoch dostupných v ProfiAuto takmer všetko. Profesionalita, nasadenie a orientácia na zákazníkov – tieto atribúty pomáhajú značke ProfiAuto upevniť si silnú pozíciu dôveryhodného partnera na trhu.

Viac informácií nájdete na webovej stránke spoločnosti ProfiAuto.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!