Continental AllSeasonContact získala v teste celoročných pneumatík magazínu AutoBild hodnotenie „vzorová“

11 októbra 2021, 15:59

„Presvedčivý univerzálny talent s dobrými vlastnosťami pre zimné obdobie, presná reakcia na riadenie, najlepšie bezpečnostné rezervy pri aquaplaningu, dobrý komfort jazdy, valivý odpor šetriaci palivo“, taký bol názor odborníkov magazínu AutoBild v aktuálnom vydaní na pneumatiku AllSeasonContact.

Na BMW rady 3 sa testovalo 32 celoročných modelov s rozmerom 225/50 R 17 W/W pre športové motorové vozidlá strednej triedy. Okrem pneumatiky od spoločnosti Continental sa ako skutočný univerzálny talent predviedla iba jedna ďalšia pneumatika a získala najlepšie hodnotenie „vzorová“. Dvakrát bolo udelené hodnotenie „dobrá“. Všetci ostatní konkurenti nezískali lepšiu známku ako „uspokojivá“. Pneumatika AllSeasonContact tým potvrdila veľmi dobré hodnotenie z minulého roka v rámci rozmeru 205/55 R 16 (vydanie 39/2020).

Pre pneumatiku AllSeasonContact zvolila spoločnosť Continental novú štruktúru. Prostredníctvom inovačného spojenia riešenia profilu, zmesi, kontúry pneumatiky a konštrukcie táto pneumatika excelentným spôsobom vyriešila dovtedy sa vyskytujúce nedostatky celoročne používaných pneumatík týkajúce sa vlastností v zimných podmienkach a za mokra. Vývojári súčasne kládli veľký dôraz na efektívnu spotrebu pohonných hmôt.

Veľmi vysoký bezpečnostný štandard pneumatiky AllSeasonContact potvrdzuje aj aktuálny test celoročných pneumatík magazínu Auto Zeitung (vydanie 19/2021), v ktorom sa univerzálna pneumatika spoločnosti Continental stala víťazom pneumatík s rozmerom 205/55 R 16 H/V.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!