Poľnohospodárske pneumatiky Continental dostupné aj pre veľké rady traktorov John Deere

11 januára 2022, 12:45

Continental dodáva do továrne John Deere pneumatiky z produktových radov TractorMaster a Tractor85 už od novembra 2021. Pneumatiky sú určené pre veľké traktory John Deere 7R a 8R, ktoré sa predávajú na globálnych trhoch. Produktový rad pneumatík Continental sa tak rozširuje na veľkosť pneumatík presahujúcu 2 metre a až do priemeru ráfika 50“.

V roku 2019 začala spoločnosť John Deere používať pneumatiky Continental na traktory vyrábané v ich továrni v nemeckom Mannheime. Vďaka novej dohode so spoločnosťou John Deere o dodávkach agropneu TractorMaster a Tractor85 do amerického výrobného závodu John Deere, rozširuje Continental svoju prítomnosť v medzinárodnom obchode s veľkými traktormi.

TractorMaster a Tractor85: Všestranné plášte pre prácu farmárov

Pneumatiky TractorMaster a Tractor85 zastupujú v portfóliu Continental univerzálne všestranné poľnohospodárske pneumatiky. Vďaka technológii „d.fine lug“ je kontaktná plocha dezénu väčšia ako pri štandardných pneumatikách. Veľké prekrytie záberových rebier vedie ku komfortnému jazdnému správaniu a menším vibráciám. Vďaka ďalšej novej technológii „N.flex“ majú pneumatiky vysoký stupeň stability a vynikajú odolnosťou proti poškodeniu kostry, čo umožňuje pneumatikám prispôsobiť sa každému terénu.

„Poľnohospodárske pneumatiky TractorMaster a Tractor85 sú ideálne na použitie na rôznych pôdnych podmienkach. Vďaka flexibilnej nylonovej kostre poskytujú farmárovi tú najlepšiu možnú podporu pri jeho práci, či už na poli alebo na ceste,“ hovorí Jens Mund, Key Account Manager pre prvú výbavu poľnohospodárskych pneumatík v spoločnosti Continental, divízia Commercial Specialty Tires.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!