OSRAM: LED diaľkové a stretávacie svetlá LEDriving® XTR

10 marca 2022, 12:02

Moderné svetelné zdroje OSRAM LEDriving® XTR s teplotou chromatickosti 6000 K a veľmi kompaktným dizajnom poskytujú jednoduché plug and play riešenie na modernizáciu akýchkoľvek halogénových svetlometov H4/H7.

Najmodernejšia technológia BeamGuide ponúka štýlový a moderný vzhľad s vynikajúcim svetelným výkonom. Optimalizovaná distribúcia svetla umožňuje dosiahnuť dokonalý tvar svetelného kužeľa, vďaka čomu vodiči vidia ďalej a skôr odhalia prekážky.

Svetelné zdroje XTR majú aktívne chladenie prostredníctvom optimalizovaného vysokorýchlostného a tichého ventilátora s rýchlosťou až 10.000 otáčok za minútu. To im umožňuje ponúknuť extrémnu úroveň výkonu s vynikajúcou odolnosťou, dlhou životnosťou a 3-ročnou zárukou. Okrem toho majú o 70 % nižšiu spotrebu energie v porovnaní s bežnými halogénovými žiarovkami.

LED zdroje XTR sa vyrábajú v certifikovaných závodoch spoločnosti OSRAM podľa najvyšších noriem kvality pre automobilový priemysel IATF16949. Podľa platných právnych predpisov sa však nesmú prevádzkovať na verejných komunikáciách, a preto sú vhodné len len pre off-road alebo športové účely.

Viac informácií nájdete na webovej stránke spoločnosti OSRAM.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!