Spoločnosť ZKW získala ocenenie German Innovation Award a GM/Geely Supplier Awards

3 júna 2022, 11:48

Spoločnosť ZKW získala v uplynulých týždňoch tri prvotriedne ocenenia. Ocenenie German Innovation Award získal produkt „Black box“ špecialistu na svetelné systémy v kategórii „Excellence in Business to Business – Machines and Engineering“.

Plne automatická robotická stanica urýchľuje a zjednodušuje spracovanie a kontrolu kvality šošoviek svetlometov. Okrem toho závody ZKW v Krušovciach (Slovensko) a Dalian (Čína) boli ocenené za vynikajúcu spoľahlivosť a kvalitu dodávok. Spoločnosť ZKW Slovakia získala od americkej spoločnosti General Motors ocenenie „GM Customer Care and Aftersales On-Time Shipping Award 2021“.

Čínsky závod ZKW sa teší z ocenenia „Outstanding Contribution Award“ od výrobcu vozidiel Geely. Ocenenia odmeňujú mimoriadne výkony špecialistu na svetelné systémy na Slovensku, v Rakúsku a Číne. Napriek mnohým obmedzeniam v dôsledku pandémie dokázala spoločnosť ZKW plniť svoje dodávateľské zmluvy so spoločnosťami GM a Geely včas, spoľahlivo a kvalitne.

Ocenenie German Innovation Award pre Black box

Black box od spoločnosti ZKW získal ocenenie German Innovation Award 2022 v kategórii „Excellence in Business to Business – Machines & Engineering“.

„Plne automatický manipulačný, testovací a baliaci systém pre optické diely umožňuje simultánne spracovanie a testovanie kvality rôznych šošoviek svetlometov bez času potrebného na prestavbu,“ vysvetľuje Stefan Hauptmann, General Plant Manager v spoločnosti ZKW Lichtsysteme.

Inteligentný systém, vyvinutý spolu s dvomi kooperačnými partnermi, pomáha zvyšovať kvalitu, efektivitu, bezpečnosť a konkurencieschopnosť.

Top dodávateľ pre General Motors (GM)

Na Slovensku získal závod ZKW hneď dva certifikáty od spoločnosti General Motors. Platinové ocenenie „GM Customer Care and Aftersales On-Time Shipping Award 2021“ odmeňuje závod ZKW za jeho vynikajúce výkony ako dodávateľa pre spoločnosť GM Korea a GM Customer Care & Aftersales North America. Uznanie sa týka najmä včasných dodávok náhradných dielov pre obe spoločnosti. V závode Krušovce vyrába ZKW okrem iného náhradné diely pre modely Opel Astra a Insignia, ako aj GM Buick.

Top 10 dodávateľov v Číne

Závod ZKW v Dalian sa môže tešiť z ocenenia „Outstanding Contribution Award“ od čínskeho automobilového koncernu Geely. Základným kritériom ocenenia je vynikajúci výkon dodávateľa pri uvedení nového SUV modelu Geely Xingyue L na trh. Osobitnou výzvou projektu bol skorší začiatok výroby vozidla. Napriek veľkej časovej tiesni bola spoločnosť ZKW Dalian schopná vyvinúť, vyrobiť a dodať HDL LED predný svetlomet pre nový model Geely Xingyue L v stanovenej lehote. Špecialista na svetelné systémy vyrába osvetlenia aj pre ďalšie modely čínskej automobilovej značky – vrátane predných, hmlových a prídavných svetlometov pre Lynk & Co koncernu Geely.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!