febi predstavuje spolu s novou kampaňou tiež nový slogan značky

5 septembra 2022, 16:05

Renomovaná značka skupiny bilstein – febi – predstavuje nový slogan v súlade so stále sa vyvíjajúcim aftermarketom. Na začiatku septembra bude spustený projekt „SOLUTIONS DRIVEN BY YOU“. Je to sumarizácia toho, čo febi predstavuje, a pomáha posúvať značku novým pozitívnym smerom. 

Solutions driven by you

„SOLUTIONS DRIVEN BY YOU“ je prehlásenie o zámere, ktorý je jednoduchý – zákazníci sú neustále stredobodom aktivít spoločnosti febi. Či už distribuujú, inštalujú alebo dokonca používajú riešenia firmy na cestách, zákazníci sú stredom všetkého, čo spoločnosť febi robí. 

Pozíciu značky febi tiež umocňuje nový slogan, ktorý bol vytvorený pred piatimi rokmi. „Vaša značka č. 1 na aftermarkete – v minulosti, súčasnosti a budúcnosti“ je vyvrcholením intenzívneho zamerania spoločnosti febi na zákazníkov a ich skúsenosti a odborné znalosti na aftermarkete. 

„Naše nové prehlásenie ukazuje nielen vedúci charakter značky febi, ale tiež odkazuje na to, že už dnes vieme, čo budú naši zákazníci potrebovať zajtra,“ hovorí Mick Burke, Group Category & Brand Development Director CAR. „V spojení s neustálou snahou rozširovať toto priekopnícke postavenie aj v budúcnosti – s maximálnou orientáciou na zákazníka na všetkých frontoch – je febi Vašou značkou č. 1 na aftermarkete.“ 

Okrem toho spoločnosť febi vstúpi do novej etapy s novým dizajnom obalov. Okrem známeho dizajnu trojlístka, ktorý je na trhu zavedený už desiatky rokov, bude nový štýl modernizovaný bielou plochou, na ktorej bude vedľa nového sloganu o značke zobrazená pečať s trojročnou zárukou výrobcu. 

Nová kampaň značky febi sa zameriava na rôzne cieľové skupiny IAM s ich rôznymi záujmami a potrebami. Zvolením „emotívneho“ prístupu vzniklo video s príbehom ukazujúcim rodinu, ktorá sa ocitla v problémoch a pre ktorú febi prichádza s riešením. 

Spolu s videom vytvorila firma febi „Úspešné príbehy“. Po rozhovoroch s desiatkami distribútorov, predajcov, autoservisov, koncových spotrebiteľov a zamestnancov sú pozitívne a zaujímavé komentáre užívateľov ďalším vrcholom marketingovej kampane. 

Solutions driven by you

Zavedenie nového sloganu pre febi – najsilnejšiu značku skupiny bilstein – po viac ako 10 rokoch vyžadovalo vytvorenie rozsiahleho balíčka online a offline reklamných materiálov. Tie zdôrazňujú „drive“ spoločnosti febi a jej odhodlanie ponúkať riešenia orientované na zákazníka v oblasti IAM. 

Pre viac informácií navštívte febi.com/sk/znacka/solutions-driven-by-you/ alebo febi.com/sk/znacka/referencie/. 

S viac ako 47 000 náhradnými dielmi pre všetky bežné osobné a úžitkové vozidlá je febi vašou značkou číslo 1 na aftermarkete. Buďte v obraze a zistite viac o febi na FacebookuInstagrameYouTube a febi.com

Ferdinand Bilstein spája známe značky výrobkov febi, SWAG a Blue Print pod hlavičkou skupiny bilstein. Skupina bilstein ponúka dohromady viac ako 62 000 rôznych náhradných dielov pre profesionálne opravy vozidiel. Medzinárodne pôsobiaca skupina firiem dodáva svoje výrobky do viac ako 170 krajín. Ďalšie informácie nájdete na adrese: www.bilsteingroup.com. 

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!