ROWE HIGHTEC ANTIFREEZE – žiadne kompromisy pri výbere chladiva

17 októbra 2022, 11:59

Na zaistenie dlhodobej bezproblémovej prevádzky motora je potrebný nielen správny motorový olej, ale tiež vhodne zvolená chladiaca kvapalina, ktorá sa nachádza v chladiacich okruhoch vozidiel.

ROWE HIGHTEC ANTIFREEZEPrečo je pri ochrane chladiča pred mrazom dôležitá kvalita kvapaliny?

Výber správnej ochrany chladiča motora pred mrazom je veľmi dôležitý kvôli:

  • ochrane proti prehriatiu
  • dôslednému odvodu tepla zo systému do okolia
  • ochrane proti korózii a kavitácii (rýchla premena kvapaliny z kvapalnej fázy na plynnú)

Vlastné oddelenie výskumu a vývoja

Snaha o efektivitu a poznanie: to charakterizuje naše oddelenie výskumu a vývoja. Vďaka našim skúsenostiam a vysoko modernému laboratóriu v továrni vo Wormse spoľahlivo vylepšujeme naše výrobky k dokonalosti.

V roku 2015 sme v laboratóriu spoločnosti ROWE Mineralölwerk GmbH vyvinuli nemrznúcu zmes do chladičov v OE kvalite! Vynikajúca kvalita nemrznúcich zmesí ROWE HIGHTEC Antifreeze bola potvrdená väčšinou nezávislých laboratórií a ocenená schválením nemeckých, kórejských a japonských výrobcov OEM.

ROWE HIGHTEC ANTIFREEZE

Ochrana chladiča pred mrazom – ROWE HIGHTEC je najlepšou voľbou!

  • Vynikajúca ochrana vďaka správnej voľbe kvality a množstva prísad.
  • Schválenie od výrobcov originálneho vybavenia.
  • Úzka spolupráca s výrobcami pre OE!
  • Jeden z mála výrobcov chladiacich kvapalín na svete s certifikáciou IATF 16949!
  • 100 % nemecký výrobok „made in Germany“.
  • Nezávislé testy ukazujú, že spĺňame a výrazne prekračujeme väčšinu hodnôt medzinárodných noriem a schválení.

Po dvojtýždňovom antikoróznom teste

Korózia rôznych kovov po dlhodobom kontakte s nemrznúcim prípravkom ROWE HIGHTEC Antifreeze. Výrobok ROWE (vľavo) a bežne dostupný produkt (vpravo).

Skúšali sa tieto materiály: hliník, železo, oceľ, mosadz, cín, meď.

Najlepšie testovacie hodnoty v oblasti ochrany proti korózii

V tabuľke je uvedená maximálna zmena mernej hmotnosti kovu po dvojtýždňovom kontakte s prostriedkom na ochranu proti mrazu. Obmedzenia normy ASTM D1384 udávajú maximálnu hodnotu v gramoch, o ktorú sa môže kov zväčšiť po trvalom kontakte s nemrznúcou zmesou. Nemrznúce zmesi ROWE HIGHTEC Antifreeze majú často viac ako 100-krát nižšie hodnoty, než je tento limit, čo dokazuje vynikajúcu kvalitu našich výrobkov.

Ponuka výrobkov ROWE

O firme ROWE MINERALÖLWERK GmbH

Bezpodmienečná oddanosť a vášeň! Tým sa odlišujeme už od roku 1995. Spoločnosť, ktorú založil Michael Zehe v Porýni-Hesensku a ktorá má vo Wormse najmodernejší závod na miešanie mazív v Európe, v súčasnosti zamestnáva viac ako 300 ľudí a zameriava sa na výrobky najvyššej kvality v kategórii Premium. To potvrdzujú početné schválenia pre OE od renomovaných automobilových a priemyslových výrobcov a pravidelné interné audity. Ako rodinná spoločnosť nielen vyrábame inovatívne a udržateľné mazivá, ale dodávame naše výrobky aj na medzinárodné trhy a staráme sa o odbyt a podnikanie našich zákazníkov v dobe recesie na trhu.

Pohľad na príbeh tohto úspechu ukazuje, že k prosperujúcemu podnikaniu nestačí mať len dobrý nápad, ale dôležité sú tiež vzťahy so zákazníkmi a viera vo vlastnú značku. To sú kľúčové hodnoty, ktoré značku ROWE odlišujú.

„Zámerne sa sústreďujeme predovšetkým na pokračujúci rast našich odbytísk, podielov na trhu a príjmov a ziskov – a to aj v týchto ekonomicky ťažkých časoch. V spoločnosti ROWE vsádzame na nové distribučné kanály a podporujeme našich partnerov v sieti predajní ROWE Family Partner, ktorú sme začali budovať v septembri 2021. Každoročne tiež zvyšujeme počet zamestnancov, čo našim zákazníkom dáva možnosť dosiahnuť výrazne vyššie marže na všetkých úrovniach distribúcie,“ zdôrazňuje Filip Dudzinski, Interim Sales Manager spoločnosti ROWE pre strednú Európu. „Vďaka množstvu dcérskych spoločností a vernosti zákazníkov vo viac ako 80 krajinách sveta značka ROWE vždy pružne reaguje na zmeny a so svojím rozsiahlym portfóliom mazív a chladiacich kvapalín spĺňa požiadavky globálnych trhov. Naša ponuka je podporená pružným marketingom v rôznych oblastiach, od tradičných predajných kanálov až po maloobchodný alebo internetový predaj,“ dodáva zástupca značky.

Produkty ROWE

10 faktov o značke ROWE Hightec:

  • 100 % nemecký výrobca mazív a chladiacich kvapalín
  • nezávislá vertikálna výroba, vlastná výroba plastov, plechov, etikiet atď.
  • viac ako 70 km potrubí a 58 zmiešavacích kotlov
  • výroba mazív na ploche 110.000 m2
  • výrobná kapacita 600 t denne
  • vlastné oddelenie výskumu a vývoja
  • produkty HIGHTEC: od motorových olejov cez vlastné mazivá až po chladiace kvapaliny
  • vlastná závodná stajňa ROWE Racing – víťaz 24H DTM v roku 2021
  • ROWE Family Partner – sieť privilegovaných partnerov ROWE v Poľsku, Českej republike a na Slovensku
  • podpora športových aktivít miestnych partnerov (speedway, karate, závody GSMP)!

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!