Značka SWAG sa vyvíja: predstavuje nový koncept „VITAL LINES“ na trhu

24 októbra 2022, 13:10

Značka SWAG je neoddeliteľnou súčasťou českého a slovenského trhu už takmer dve desaťročia. Ako súčasť skupiny bilstein so sesterskými značkami febi a Blue Print je SWAG jedným z lídrov na aftermarkete. S novým konceptom Vital Lines nemecká spoločnosť cibrí nielen image značky, ale tiež sortiment. Čo to znamená, podrobne vysvetľuje obchodný a marketingový riaditeľ Florian Runge.

„Naším hlavným cieľom je snaha zaistiť mobilitu. Skupina bilstein k tomu ponúka mimoriadne rozsiahlu ponuku, ktorá je zodpovedajúcim programom pre aftermarket.

Pre budúcu cestu spoločnosti SWAG sme sa rozhodli sústrediť na portfólio 5 skupín VITAL LINES a tým viac zvýrazniť profil spoločnosti SWAG.“

SWAG VITAL Lines ponúka všetko, čo uspokojí potrebu „keeping vehicles healthy“ (udržovať vozidlá zdravé). Nová symbolická grafika použitá pre kampaň napodobňuje tlkot srdca – rovnaký charakter má aj značka SWAG. VITAL Lines je prezentovaná ako jasná a zásadná ponuka piatich základných skupín produktov: 

  • Riadenie, Zavesenie & NVH (Tlmenie)
  • Rozvody motora, Elektrika & Senzory
  • Brzdy, Ložiská kolies, náboje & Upevnenie kolies
  • Mazanie & Chladenie 
  • SWAG EXTRA

Program Vital Lines zahŕňa viac ako 25.000 komponentov pre viac ako 80 európskych a ázijských výrobcov vozidiel. Je samozrejmé, že spoločnosť so sídlom v Ennepetale myslí aj na e-mobilitu. Pan Runge k tomu dodáva: 

obchodný a marketingový riaditeľ Florian Runge„V prvom kroku sme rozšírili existujúci program 5 produktových skupín o takmer 3000 dielov. Jednou zo silných stránok spoločnosti SWAG je program SWAG EXTRA. Obsahuje špecifické produkty, podporné materiály, výrobky, ktoré sú pre opravu nevyhnutné, ale na aftermarkete ich nie je ľahké nájsť. A, samozrejme, SWAG aj naďalej podporuje tradičné skupiny výrobkov, ktoré predstavujú základ tohto trhu. Ak premýšľame nad tým, ako sa budú trhy vyvíjať, musíme nutne vziať do úvahy elektrifikáciu vozidiel. Keď dáme motor a batériu bokom, zostane tiež množstvo opotrebiteľných dielov. Vozidlo sa musí riadiť, bude brzdiť a naďalej budete otvárať a zatvárať okná. Náš sortiment už dnes tvorí viac ako 7.000 položiek vhodných pre elektrifikované vozidlá a deň po dni sa rozrastá.“

Bez ohľadu na zmeny, ktoré spoločnosť SWAG v priebehu času urobila, zostávajú základné hodnoty rovnaké. Spoločnosť SWAG si kladie za cieľ byť držiteľom definície kvalitných dielov zodpovedajúcich OE, ktoré vždy spĺňajú najvyššiu kvalitu výroby, dlhú životnosť a požiadavky na presnosť. Konzistentný výkon zaisťuje prísna kontrola kvality a vlastné vybavenie pre testovanie. 

Navštívte novo spustené webové stránky SWAG v rôznych jazykových mutáciách www.swag.de či kanál „YouTube“ a pozrite si nové video, alebo sa prihláste k odberu nášho newslettera, aby ste mali prehľad o najnovších trendoch! 

Hľadanie znamená nachádzanie! Kompletná ponuka komponentov SWAG, vrátane užitočných technických informácií, 3D zobrazenie niektorých dielov a ďalšie užitočné funkcie sú k dispozícii vo vyhľadávači skupiny bilstein: https://partsfinder.bilsteingroup.com/. 

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!