Premiéra rallye kalendára ProfiAuto na rok 2023

25 novembra 2022, 9:41

Ženy ako hlavné hrdinky automobilového kalendára? Tentokrát nie! Sieť ProfiAuto sa rozhodla porušiť tento trend a predstavila kalendár na rok 2023 s vozidlami rallye, ktoré používa ProfiAuto Racing. Vydanie sa čoskoro dostane do rúk obchodným partnerom a fanúšikom motorizmu doma aj v zahraničí.

Snímky do najnovšieho kalendára ProfiAuto predstavujú kolekciu fotografií zhotovených špičkovými fotografmi z oblasti motorového športu. Pochádzajú z tratí poľských majstrovstiev v rallye (RSMP), v ktorom ProfiAuto Racing štartuje už druhú sezónu. V stredobode záujmu sa ocitli modely Citroen C3 Rally2, Hyundai i20 R5 a Peugeot 208 Rally4. Prvé dve vozidlá rallye, ktoré tento rok ProfiAuto Racing najviac využíva, majú takmer 300 koní a sú známe napríklad z tratí série WRC (World Rally Car) – najpopulárnejšej série rallye na svete. S vozidlami RSMP pretekajú Michał Tochowicz a Piotr Białowąs, ktorí sa často umiestňujú v prvej desiatke najvýznamnejších poľských sérií rallye.

Zástupcovia značky ProfiAuto navyše plánujú ďalšiu charitatívnu aukciu, kde sa budú dražiť fotografie z kalendára na rok 2023. Celkový výťažok (takmer 4.000 Euro) z prvej aukcie tohto druhu, ktorá sa konala v rámci konferencie ProfiAuto, tento rok venovali združeniu Dom Anjelov Strážnych, ktoré podporuje sociálne vylúčené deti a ich rodiny.

„V tomto roku sme sa rozhodli nabúrať obvyklý prístup ku kalendárom a ukázať rallye tvár značky ProfiAuto,“ hovorí Jindřich Krejčí, riaditeľ projektu ProfiAuto v Českej republice a na Slovensku. „Tím ProfiAuto Racing má stále viac fanúšikov a sme tiež dobre vidieť na tratiach cyklu RSMP. Z každej rallye privážame množstvo fotografií, takže sme športový zápal preniesli na stránky kalendára, aby aj priaznivci značky mohli pocítiť adrenalín, ktorý v nás vzbudzuje. Vďaka charitatívnej aukcii tiež opäť podporíme potrebných, čo – ako ukázala tohtoročná aukcia – má pre nich aj pre nás mimoriadnu hodnotu,“ uzatvára.

Vydanie v náklade takmer 9.000 výtlačkov sa bude čoskoro distribuovať partnerom a priaznivcom siete v Poľsku, Českej republike a na Slovensku.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

AdoStar75, 20 decembra 2022, 17:08 0 0

Dobrý deň. Foto za mesiac marec a apríl, lebo blato a šotolina jednoducho patria k rally. Krásny akčný záber ?

Odpoveď