Spoločnosť Inter Cars rozširuje ponuku skladom pneumatík

13 marca 2023, 17:23

Ponuka pneumatík spoločnosti Inter Cars sa od marca 2023 výrazne rozširuje. Vzhľadom na aktuálnu sezónu, ide najmä o letné pneumatiky.  V ponuke nájdete pestrú paletu značiek aj zrýchlené dodanie tovaru.

Pobočková sieť Inter Cars sa v priebehu minulého roka rozrástla o niekoľko členov (Bardejov, Vrbové, Senica), zásadným hráčom sa však stal nový regionálny sklad v Prešove, ktorý spolu s kapacitne väčším strediskom v Sučanoch tvorí najväčšie zásoby pneumatík v rámci celej siete Inter Cars na Slovensku.

Vďaka tomu bude v slovenskej sieti Inter Cars k dispozícii viac ako 30.000 kusov pneumatík s dovozom do 24 hodín. V prípade medzinárodných skladov v Poľsku je možné zabezpečiť doručenie do 48 hodín pre viac než 200.000 kusov pneumatík.

S príchodom nového sortimentu sa modernizácia odzrkadlila aj v rámci zlepšenia infraštruktúry na dovážanie pneumatík. Súvisí to najmä s postupnou transformáciou vozového parku a nastavením procesov na zvýšenú prepravu nových produktov. Taktiež došlo k prispôsobeniu skladov pre minimálne predzásobenie (Zvolen, Lučenec, Trnava, Senec, Banská Bystrica, Ružomberok, Poprad).

Na výber bude dostupné skutočne široké portfólio značiek – vrátane tých exkluzívnych. Ekonomickú triedu zastupujú napríklad Kormoran (signifikantný najmä skvelou ovládateľnosťou aj pri vysokých rýchlostiach, vyrába sa v Srbsku) či Laufen (pneumatiky sa vyrábajú v Maďarsku na vysokej technologickej úrovni) od známeho výrobcu Hankook. V portfóliu budú aj obľúbené lokálne značky ako Matador, Barum, Kely, Debica a iné.

Stredná cenová kategória patrí značkám, ako sú napríklad Hankook, Nexen, Kleber, Nokian či Kumho. V prémiovej kategórii nájdete Michelin, Continental, Pirelli, Goodyear – Dunlop, Bridgestone alebo Yokohama.

Multibrandy aj exkluzívne značky nájdete v e-cate spolu s detailnými technickými parametrami, ako aj sezónne odporúčané produkty a akcie. Zákazníci Inter Cars budú mať možnosť aj technického poradenstva.

Aj s odpadovým hospodárstvom

Okrem širokej ponuky pneumatík bude k dispozícii aj zabezpečenie odpadového hospodárstva. Pneumatiky, ktoré viac nebudú určené na použitie, sa budú následne energeticky a mechanicky zhodnocovať v súlade s najprísnejšími normami a štandardmi v tejto sfére.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!