Bilstein group privítala v tíme Mareka Libiša

20 marca 2023, 12:00

Bilstein group je stále rodinným podnikom, ktorý v súčasnej dobe vedie už siedma generácia. Ako spoločnosť s pevnou hierarchickou štruktúrou sa vyznačuje agilným prístupom a dokáže sa rýchlo prispôsobovať meniacim sa situáciám. Vedie 22 medzinárodných dcérskych spoločností po celom svete, ale má tiež regionálne tímy, ktoré pôsobia na miestnej úrovni. V dôsledku toho sa vedenie rozhodlo pre región Českej republiky a Slovenska získať rodeného hovoriaceho, ktorý dopĺňa už tak veľké množstvo viac ako  2.350 zamestnancov. 

Bilstein group

Spoločnosť bilstein group prizvala pána Mareka Libiša, aby podporil jej aktivity v CZ/SK. Aj napriek svojmu mladému veku Marek ťaží z mnohoročných skúseností na aftermarkete. 

Marek Libiš, cz.sk.info@bilsteingroup.com

„Práca pre skupinu bilstein je pre mňa skvelou príležitosťou na rozvoj mojich profesijných aj osobných vlastností. Tiež je pre mňa cťou zastupovať 3 veľmi známe značky febi, SWAG a Blue Print. Napriek tomu je to stále ešte cesta učenia, kým nazbieram všetky potrebné skúsenosti, ale zatiaľ som presvedčený, že som na správnom mieste. Vidieť a byť svedkom toho, ako kolegovia oslavujú 20, dokonca 50-ročné výročie práce pre túto spoločnosť, je v rýchlom prostredí, v ktorom v súčasnej dobe žijeme, fascinujúce,“ vysvetlil Marek.

„Rok 2022 bol pre naše značky veľmi aktívny a ja som sa ocitol vo víre informácií. Takže to nikdy nebola nuda a stále máme veľmi nabitý program. Počínajúc kampaňou s novým sloganom značky „Solutions driven by you“ , ktorý je teraz novým mottom febi, novou redefiníciou produktového radu SWAG na 5 VITAL LINES, vybrúsenie imidžu Blue Print ako špecialistu na ázijské vozidlá – to je len malá časť významných projektov bilstein group a ja som rád, že môžem prispieť a predať posolstvo značky miestnemu trhu.“

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!