FERDUS: Novinka na prevoz a skladovanie kolies

8 júna 2023, 11:42

Asi najznámejším prostriedkom na manipuláciu s kolesami v dielni alebo garáži a blízkom okolí je klasická rudla. Existuje ale kompaktnejšia a finančne zaujímavejšia alternatíva v podobe jednoduchého plastového vozíka. Práve ten zaraďuje FERDUS do svojej ponuky. 

Novinka FERDUS

S priemerom 630 mm je určený predovšetkým pre osobné a dodávkové kolesá, pri profilovom čísle 60 si ale poradí aj s klasickými nákladnými pneumatikami na 22,5“ diskoch. Nosnosť má hodnotu 120 kg.

Novinka zaujme množstvom praktických riešení. V stredovom odkladacom priestore nájdu svoje miesto kolesové skrutky, matice alebo iný materiál a drobné náradie, štvorica vybrania po obvode zase umožní vertikálne skladovať ďalšie vozíky, a ešte viac tak v dielni šetriť toľko potrebné miesto.

Neprekvapia otočné kolieska, poteší ale vybavenie aretačnou brzdou, ktorá dovolí okrem hlavnej funkcie transportu aj skladovanie.

Pojazdný vozík na pneu ponúka dobrú manévrovateľnosť. Je ľahký, pritom odolný proti poškodeniu. Prispieva k bezpečnosti v pracovnom priestore, prácu uľahčuje a zrýchľuje.

FERDUS novinky

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!