Spoločnosť SWAG predstavuje novú kampaň zameranú na kvapaliny a chemikálie

24 júla 2023, 15:38

Spoločnosť SWAG si uvedomuje, aké dôležité je mať k dispozícii správne kvapaliny a chemikálie, aby sa vozidlá udržiavali funkčné a spoľahlivé. Jej najnovšia kampaň preto zdôrazňuje pozíciu renomovanej značky bilstein group ako The Best Choice for Lubricants and Chemicals (Najlepšia voľba pre mazivá a chemikálie).

SWAG Lubricants

Kampaň spoločnosti SWAG Lubricants, vedená tímom produktového marketingu (osobné vozidlá), upozorňuje na komplexný a vysokokvalitný rad kvapalín a chemikálií, ktoré pokrývajú súčasné najobľúbenejšie európske vozidlá na cestách – slogan kampane “Running Smoothly“ (v preklade = hladký chod) dokonalo vystihuje pozitívne účinky týchto produktov na chod vozidla.

Spoločnosť SWAG, ktorá v roku 2022 prešla zásadnou premenou značky a uviedla na trh rad VITAL Lines, má veľmi pestrú ponuku kvapalín. Rozsiahly katalóg obsahuje všetko od brzdových kvapalín a nemrznúcich zmesí až po motorové, prevodové a hydraulické oleje. K dispozícii sú tiež špecializované produkty ako AdBlue a ATF Service Kit.

Všetky kvapaliny SWAG sú naviac špičkovou alternatívou originálu – presne zodpovedajú špecifikácii OE, čo je zaistené prísnymi testovacími postupmi pri všetkých výrobkoch. Výroba prebieha v Nemecku a ďalších európskych krajinách a všetky kvapaliny sú prispôsobené špecifickým požiadavkám jednotlivých výrobcov vozidiel (nie sú univerzálne).

Nová kampaň zdôrazňuje všetky tieto výhody a ešte viac – prostredníctvom rôznych marketingových materiálov vrátane letáku a podrobného „vreckového sprievodcu“, ktorý obsahuje dôležité informácie o kľúčových kvapalinách a chemikáliách v ponuke, a ukazuje, prečo by zákazníci mali dôverovať spoločnosti SWAG.

Skupina bilstein spúšťa v rámci zavedeného online katalógu Partsfinder tiež novú funkciu fluidfinder: tá je neoddeliteľnou súčasťou ponuky spoločnosti SWAG a s pravidelne sa rozširujúcim sortimentom uľahčuje vyhľadávanie produktov ako nikdy predtým.

SWAG v priebehu kampane upozorňuje na „cestu k udržateľnosti“ skupiny bilstein. Ako inovatívnu spoločnosť s dlhoročnou tradíciou je odhodlaná zaistiť blaho aj pre budúce generácie.

Z tohto dôvodu kladie spoločnosť febi veľký dôraz na výrobu kvapalín s ohľadom na životné prostredie a zároveň sa snaží o ich vylepšenie. Všetky produkty majú ekonomicky úsporné obaly. Sú balené do recyklovateľných, nepriepustných polyetylénových fliaš, ktoré sú opatrené vysokokvalitným obsahom, etiketami s jasnou identifikáciou výrobku a farebným značením, zatiaľ čo zapustené rukoväte a priehľadný prúžok na kontrolu hladiny zvyšujú praktickosť pre užívateľa.

Naviac sa febi spolieha len na spoločnosti s neutrálnou výrobou CO2, takže 100 % olejov je šetrných k životnému prostrediu a znižuje emisie.

SWAG Lubricants

Okrem širokého výberu kvapalín a chemikálií má spoločnosť SWAG tiež rozsiahlu ponuku riešení pre opravy európskych vozidiel, ktoré obsahujú viac ako 25 000 položiek pre viac ako 80 výrobcov vozidiel. Viac informácií o kvapalinách SWAG a o značke všeobecne nájdete na webových stránkach www.swag.de.

Ferdinand Bilstein spája známe značky výrobkov febi, SWAG a Blue Print pod hlavičkou skupiny bilstein. Skupina bilstein ponúka dohromady viac než 63.000 rôznych náhradných dielov pre profesionálne opravy vozidiel. Medzinárodne pôsobiaca skupina spoločností dodáva svoje výrobky do viac ako 170 krajín. Ďalšie informácie nájdete na adrese: www.bilsteingroup.com.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!