Stefan Hornivius je novým prevádzkovým riaditeľom spoločnosti ZKW Group GmbH

5 septembra 2023, 14:20

Stefan Hornivius (53) prevzal funkciu prevádzkového riaditeľa spoločnosti ZKW Group GmbH dňa 28. augusta 2023. Vo funkcii nahradil Wolfganga Muhriho, ktorý koncom augusta na vlastnú žiadosť zo spoločnosti odišiel.

Hornivius má viac ako 25 rokov skúseností s riadením v automobilovom priemysle a súvisiacich odvetviach. Zastával vedúce pozície v spoločnostiach MAN, Siemens VDO (vedúci oddelenia kvality), Continental (vedúci oddelenia priemyselného inžinierstva), Leistritz (výkonný riaditeľ pre technológie) a NIDEC GPM (prevádzkový riaditeľ skupiny). Naposledy bol Hornivius generálnym riaditeľom spoločnosti Iskra Mehanizmi, ktorá sa špecializuje na mechatroniku.

Stefan Hornivius sa môže oprieť o dlhoročné odborné znalosti v oblasti priemyselného inžinierstva a prevádzkovej dokonalosti, ako aj riadenia kvality a dodávateľského reťazca. Jeho predchodca Wolfgang Muhri prijme nové odborné výzvy. Muhri začal svoju kariéru v spoločnosti ZKW vo Wieselburgu v máji 2014 ako vedúci prevádzky. V rokoch 2016 až 2018 bol zodpovedný za závod ZKW Lighting Systems vo Wieselburgu ako generálny riaditeľ závodu. Naposledy bol ako prevádzkový riaditeľ spoločnosti ZKW Group GmbH zodpovedný za prevádzku vrátane nákupu, výroby a procesného inžinierstva a kvality.

„Radi by sme vyjadrili úprimné poďakovanie Wolfgangovi Muhrimu za jeho vynikajúcu prácu, ktorou počas deviatich rokov významne formoval a úspešne rozvíjal spoločnosť ZKW v náročných časoch,“ hovorí Dr. Wilhelm Steger, generálny riaditeľ skupiny ZKW.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!