Spoločnosť WUZETEM sa zúčastnila veľtrhu AAPEX 2023 v Las Vegas

13 novembra 2023, 9:43

V dňoch 31. októbra – 2. novembra sa konaľ veľtrh, na ktorom sa stretli výrobcovia, dodávatelia, distribútori a predajcovia autodielov a technológií automobilového trhu. Výzvy automobilového trhu s náhradnými dielmi sa tam stretli so špecifickými riešeniami.

veletrh AAPEX 2023 v Las Vegas

Veľtrhu sa zúčastnila poľská spoločnosť WUZETEM – výrobca presných oceľových komponentov pre vozidlá, stroje a zariadenia, ktorý ponúka komplexné riešenia v oblasti jemnej mechaniky pre výrobcov a distribútorov z automobilového, poľnohospodárskeho, obranného a ťažkého priemyslu. Firma sa špecializuje na výrobu trysiek, vstrekovačov a lisovacích prvkov, Diely pre vstrekovače dieselových motorov WUZETEM sa každodenne používajú v regeneračných závodoch po celom svete. Trysky pre vstrekovacie systémy dieselových motorov sa používajú v automobiloch takých renomovaných značiek ako Toyota, Mercedes-Benz, BMW atď. Produkty WUZETEM sú dostupné v 47 krajinách po celom svete.

Účasť WUZETEM na veľtrhu tak dôležitom pre automobilový trh z náhradnými dielmi je dôležitá nielen z pohľadu samotného priemyslu, ale aj prítomnosti produktov WUZETEM na americkom trhu. Firma tu má dominantné postavenie ako dodávateľ komponentov pre automobilový a železničný priemysel. Spoločnosť predáva cez 40 % svojej produkcie do USA a v najbližších rokoch deklaruje zvýšenie svojho podielu na tomto trhu.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!