Riešenia MILWAUKEE sú teraz dostupné v Inter Cars

13 novembra 2023, 16:38

Zákazníci spoločnosti Inter Cars získajú prístup k akumulátorovým riešeniam americkej značky MILWAUKEE®. Profesionáli z odvetvia tu nájdu elektrické náradie, osvetlenie, ručné náradie, vozíky na náradie, modulárne skladovacie a prepravné systémy, ako aj osobné ochranné prostriedky.

Náradie Milwaukee

Odolné, efektívne a ekologické riešenia MILWAUKEE® sú ideálne aj do tých najextrémnejších podmienok, ktoré sa v dielňach často vyskytujú. Riešenia MILWAUKEE® sú teraz k dispozícii zákazníkom Inter Cars, ktorí môžu riešenia MILWAUKEE® využívať na dennej báze pri prácach súvisiacich napríklad so servisom automobilov, sezónnou výmenou pneumatík, ako aj pri potrebe zvýšenia výkonnosti a produktivity svojich zamestnancov.

Jedným zo základných druhov náradia, ktoré sú ideálne na použitie v dielni, sú rázové uťahováky. Výkonný a všestranný akumulátorový rázový uťahovák M18 FMTIW2F12 je ideálny na použitie v stiesnených priestoroch, napríklad pri opravách zavesenia kolies. Všade tam, kde je potrebný väčší výkon, napríklad v dielňach pri výmene pneumatík, opravách nákladných vozidiel alebo poľnohospodárskych strojov, je ideálny uťahovák M18 ONEFHIWF12-502X. Profesionáli z automobilového priemyslu ocenia magnetickú sadu nástrčných kľúčov, ktorá obsahuje 4 kľúče (7 mm, 8 mm, 10 mm a 13 mm). MILWAUKEE® má v ponuke rad leštičov určených pre automobilový priemysel, ktoré sa vďaka svojmu pôsobivému výkonu osvedčia aj v podmienkach dlhodobého a intenzívneho používania. Bez ohľadu na potreby a veľkosť vášho autoservisu alebo dielne sa oplatí vybaviť ju ergonomickými systémami na ukladanie a prepravu náradia, príslušenstva a ďalších predmetov, ktoré chcete mať po ruke. Vozíky na náradie a modulárny skladovací systém PACKOUT™ od spoločnosti MILWAUKEE® vám to umožnia.

Sortiment PACKOUT™ dopĺňa praktický stacionárny skladovací systém PACKOUT™ SHOP STORAGE s rozsiahlymi možnosťami prispôsobenia. Môžete ho bezpečne zavesiť na stenu a pohodlne umiestniť všetko elektrické náradie a príslušenstvo. Patria sem háčiky, police, držiaky na akumulátory a elektrické náradie a zásobníky. Vďaka nemu môžete ľahko ukladať, triediť a vyhľadávať všetko vybavenie vo svojej dielni na náradie.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!