MS Motorservice: Tri nové vodné čerpadlá pre všetky modely Tesla

29 novembra 2023, 11:32

MS Motorservice prináša tri nové elektrické čerpadlá vhodné pre všetky modely Tesla na trh s autopríslušenstvom. Čerpadlá disponujú vďaka svojej vysokej kompatibilite enormným potenciálom odbytu. Novým prijatím výrobkov MS Motorservice výrazne rozširuje svoje portfólio náhradných dielov pre elektrické vozidlá s batériovým pohonom.

Tri nové čerpadlá chladiacej kvapaliny z Pierburgu sú konštruované tak, aby dokázali nahradiť všetky aktuálne používané čerpadlá chladiacej kvapaliny Tesla. To je dohromady 14 rôznych čerpadiel v modeloch 3, S, X a Y. V skorších vozidlách Tesla je – v závislosti od modelu a výbavy – zabudovaných až päť elektrických čerpadiel chladiacej kvapaliny. V osobitných chladiacich okruhoch sú zodpovedné za chladenie elektromotorov a príslušných komponentov, ako batériová a výkonová elektronika. Obidva výrobky Pierburg 7.07223.08.0 a 7.07223.09.0 ich nahrádzajú.

Mladšie vozidlá Tesla používajú vždy dve čerpadlá v rozdeľovacej nádrži („Super Manifold“), ktorá tvorí v kombinácii s komplexným regulačným ventilom chladiacej kvapaliny („Octovalve“) plnohodnotné tepelné čerpadlo. Obidve elektrické čerpadlá chladiacej kvapaliny môžu byť nahradené čerpadlom Pierburg 7.07224.01.0. Spolu tvoria tri čerpadlá Pierburg výmenné riešenie pre okolo 11,5 mil. zabudovaných čerpadiel v aktuálne cca 4,5 mil. vozidiel Tesla.

Šikovné montážne riešenie

Vysoká kompatibilita je možná vďaka univerzálne použiteľným uchyteniam, ktoré sú súčasťou dodávky. Priložené držiaky disponujú viacerými vybraniami s jednoznačným označením k smeru montáže. Vďaka kombinácii zárezu na čerpadle s vhodným vybraním na držiaku sa dajú montážne situácie jednoducho realizovať. Podrobné informácie o montáži sú priložené k všetkým trom čerpadlám vo forme návodu na montáž.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!