MS Motorservice je Premier Data Supplier v TecDoc

14 decembra 2023, 12:56

Spoločnosť MS Motorservice International GmbH bola v novembri 2023 ocenená spoločnosťou TecAlliance za vysokú kvalitu údajov v katalógu TecDoc. Špecialista na náhradné diely spĺňa najprísnejšie kritériá pre všetky svoje značky – čo zodpovedá približne 34 000 záznamom položiek. Za dve značky získala zlatý status „Premier Data Supplier (PDS)“, za zvyšné štyri značky strieborný status „Certified Data Supplier (CDS)“. V roku 2024 sa očakáva dosiahnutie najvyššej úrovne certifikácie pre všetky značky.

Katalóg TecDoc je popredný svetový katalóg náhradných dielov pre automobilový aftermarket (trh s náhradnými dielmi). Predajcovia a dielne si prostredníctvom neho objednávajú náhradné diely. Pri nákupoch sa rozhodujú na základe údajov o produktoch, ktoré poskytnú výrobcovia. Dôležité je pre nich pritom to, aby dokázali rýchlo a spoľahlivo porovnávať zodpovedajúce produkty a súčasne sa mohli spoľahnúť na správnosť vlastností produktu. To je možné iba vtedy, ak sa údaje v katalógu udržiavajú v optimálnom stave. Spoločnosť TecAlliance preto zaviedla príslušné certifikáty ako nástroj kontroly.

Transparentnosť a porovnateľnosť

Ukončením aktuálneho certifikačného kola koncom novembra sa spoločnosť Motorservice s produktmi svojich značiek Kolbenschmidt, Pierburg, BF a TRW Engine Components stala „Certifikovaným poskytovateľom údajov (CDS)“, čím už teraz vo vysokej miere spĺňa požiadavky na udržiavanie údajov katalógu TecDoc. So značkami Turbo by Intec a Reman by Intec dosiahla najvyšší možný štandard „Premier Data Supplier (PDS)“. To by malo byť štandardom pre všetky značky do polovice roka 2024. Spoločnosť Motorservice musí na to bez výnimky splniť všetky kritériá s ešte prísnejšími požiadavkami na obsah.

„S viac ako desiatimi miliónmi dátových údajov si to síce od nás vyžaduje veľmi veľa úsilia, no rozhodne chceme túto službu ponúknuť našim zákazníkom – veď dobré rozhodnutia sa zakladajú na správnych informáciách,“ zdôrazňuje Peter Schulz, vedúci oddelenia správy údajov v spoločnosti Motorservice.

Zahŕňa to okrem iného dátový obsah, ako sú atribúty článkov, OE referencie, media assets, odkazy na články a mnoho ďalšieho.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!