Štartovací zdroj Carstel v ponuke firmy FERDUS

6 júna 2024, 12:24

Jarná invázia od Carstelu v e-shope FERDUS pokračuje. Po šikovných mikroprocesorových auto nabíjačkách v máji tentoraz prichádzajú na rad aj čoraz obľúbenejšie jump startery – štartovacie zdroje, ktoré vodiča nikdy nenechajú na holičkách.

Nižším z dvojice modelov je Carstel 400A/9V. Zariadenie tri v jednom dokáže byť štartérom, power bankou a svietidlom. Celkovú kapacitu má 10 000 mAh, štartovací prúd dosahuje 400 A, vrcholový 800 A. Špeciálnou funkciou navyše je možnosť bezdrôtového nabíjania pomocou elektromagnetickej indukcie.

Vyšší súrodenec Carstel 400A/9V 4v1 s kompresorom síce technológiu Qi nepodporuje, ako ale názov napovedá, zásadná pridaná hodnota spočíva vo štvrtej vlastnosti, ktorou je možnosť hustenia. A to nielen pneumatík, ale vďaka dodávaným adaptérom aj člnov, lehátok, lôpt atď. Výkonnostné parametre sú potom zhodné s menším bračekom.

Obom zdrojom samozrejme nechýbajú všetky obvyklé ochranné prvky: proti prepätiu, podpätiu, prehriatiu, skratu či prepólovaniu. USB konektory sú typu A a C, svietidlá pracujú v režime stály / prerušovaný / SOS, grafické rozhranie zobrazujú LCD displeje. Dodávané vrátane štartovacích káblov.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!