FERDUS odteraz ponúka sety vyzúvaček a vyvažovaček

19 septembra 2024, 9:52

Akčné ponuky e-shopu FERDUS už nie sú iba na spotrebný materiál a náradie, s príchodom tohtoročnej jesene sa dostalo aj na stroje, ktoré novo začínajú ponúkať vo zvýhodnených setoch.

Novinky FERDUS

Dnes predstavujú prvé lastovičky – tandemové zostavy pre pneuservis tvorené vyzúvačkou a vyvažovačkou. V prvom prípade sa jedná o kombináciu strojov LC890U 400 V + CB3020B 3D, v druhom o variantu LC890U 230 V + CB3020B 3D pre tých, ktorí nemajú, nechcú alebo nepotrebujú na pracovisku silnoprúd.

Vyzúvačka LC890U je základný model z početnej rodiny strojov LC89x. Z vyšších súrodencov si berie množstvo osvedčených koncepcií, ktoré dopĺňa o ekonomické, ale stále dostatočne robustné a užívateľsky prívetivé riešenia.

Extrémna tuhosť centrálneho stĺpu umožňuje montáž všetkých pneumatík vrátane nízkoprofilových aj run-flat, lopatka na odtláčanie pätiek ponúka silu 25 000 N, motor poskytuje dostatok výkonu pre jednorýchlostné otáčanie stola.

Vyvažovačka CB3020B 3D v pomere ceny a úžitkovej hodnoty za svojim montážnym parťákom nijako nezaostáva. Môže sa pochváliť plne automatickým načítaním rozmerov kolesa – zvnútra aj zvonku, a to ako pre plechové, tak aj alu disky. Vyvažovacie dáta vykresľuje pokročilý LCD displej s modrým ambientným podsvietením.

Ďalšiu významnú pridanú hodnotu predstavuje hriadeľ s priemerom 40 mm a dĺžkou 270 mm zodpovedajúci štandardu plne profesionálnych strojov. Nechýba laserový ukazovateľ polohy aplikácie závažia, samozrejmosťou je presnosť ± 1 g, poteší veľmi solídna hlučnosť ≤69 dB.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!