Zamerané na udržateľnosť: produkty Mewa s kompletným servisom pre efektívne prevádzkové čistenie

21 októbra 2024, 12:01

Poskytovateľ textilných služieb Mewa ponúka spoločnostiam udržateľné a efektívne riešenia pre podnikové čistenie. Vďaka čistiacim utierkam na opakované použitie a rohožiam na zber oleja sa pracovné prostredie udržiava čisté a zároveň sa znižuje množstvo odpadu. Textílie sa pravidelne odoberajú a vracajú sa čerstvo vyprané. Šetria sa tak zdroje a čistiace utierky sú vždy k dispozícii.

Textilný čistiaci materiál sa dá vyprať a potom viackrát použiť.

Tieto ekologické riešenia na udržiavanie čistoty zariadení a strojov sú k dispozícii v rôznych verziách. Služba zahŕňa prevzatie a svedomité dodržiavanie všetkých predpisov o ochrane životného prostredia.

Nablýskané stroje a zariadenia vďaka opakovane použiteľným čistiacim utierkam

Spoločnosť Mewa má vo svojom portfóliu čistiace utierky v štyroch rôznych kvalitách na rýchlu absorpciu rozpúšťadiel, mazív alebo sadzí. Robustné bavlnené utierky „Mewatex“ a „Mewatex Plus“ odstraňujú aj odolné nečistoty a kovové hobliny, zatiaľ čo utierka „Mewatex Ultra“ je vhodná na leštenie a prakticky nezanecháva chĺpky. Utierka z mikrovlákna „Mewa Protex“ je ideálna na čistenie citlivých povrchov.

Spoločnosť má v ponuke čistiace utierky v rôznych kvalitách na absorpciu rozpúšťadiel, mazív alebo sadzí.

Bezpečná ochrana pred únikom oleja – opakovane použiteľné rohože na zachytávanie oleja

 Rohože Mewa na zachytávanie oleja chránia podlahu dielne pred rozliatím nebezpečných látok, ako je olej a chladiaca kvapalina. Sú dostupné v rôznych veľkostiach a dokážu absorbovať až desať litrov kvapaliny, čím zabezpečujú čisté pracovisko a šetria používanie a likvidáciu jednorazových granúl na absorpciu oleja.

 Vďaka týmto komplexným riešeniam Mewa podporuje spoločnosti, ktoré trvalo udržateľným a efektívnym spôsobom udržiavajú svoje pracoviská čisté a šetrné k životnému prostrediu.

Bezpečnostné rohože ako podložky na opravy a údržbu chránia stroje, pracoviská a podlahy pred znečistením a únikom kvapalín.

Ďalšie informácie nájdete na webovej stránke MEWA.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!