Iveco predstavilo nový Stralis X-WAY v Ulme

8 novembra 2017, 14:08

Značka IVECO uviedla na trh Stralis X-WAY, úplne nový rad vozidiel špeciálne skonštruovaný pre výjazdy spojené so stavebnou logistikou a výjazdy v mestách. Spájajú sa v ňom najlepšia palivová účinnosť a bezpečnostné technológie značky IVECO s preslávenou terénnou robustnosťou najodolnejších vozidiel, čo zabezpečuje vysokú produktivitu pri vynikajúcich celkových nákladoch na vlastníctvo.

Stralis X-WAY bol špeciálne navrhnutý pre výjazdy spojené s dopravnou a stavebnou logistikou

Stralis X-WAY dvíha latku v oblasti výjazdov súvisiacich so stavebnou logistikou a mestskými službami s najvyšším užitočným zaťažením v tomto segmente: verzia Super Loader na podvozku 8×4 vyvinutom pre miešačky váži menej ako 8.845 kg a posúva užitočné zaťaženie pre zákazníka do nových výšin.

Nová ponuka posúva modulárny prístup do extrémov a ponúka možnosť výberu zo zostáv, ktoré sú presne prispôsobené konkrétnym požiadavkám každého výjazdu bez akýchkoľvek kompromisov. Ide o kľúčový faktor vo vysoko špecializovanom sektore, kde je transformácia skôr pravidlom ako výnimkou a kde sa požiadavky líšia v závislosti od konkrétnej krajiny: Stralis X-WAY s extrémnou flexibilitou prináša dokonalú odpoveď na širokú škálu veľmi odlišných výjazdov – od ľahkého vyklápača až po miešačku.

Stralis X-WAY otvára nové možnosti s mimoriadne nízkou pohotovostnou hmotnosťou vo verzii Super Loader

Pierre Lahutte, prezident značky IVECO, uviedol: „Stralis X-WAY je dokonalé nákladné vozidlo pre zákazníkov, ktorí podnikajú v odvetví stavebnej logistiky a mestských služieb. Vozidlo vyniká na trhu, pretože je navrhnuté špeciálne pre tento sektor – s neprekonateľnou modularitou, ktorá umožňuje presne prispôsobiť vozidlo výjazdom každého zákazníka bez akýchkoľvek kompromisov. Výnimočné užitočné zaťaženie verzie Super Loader je dôkazom schopnosti tohto vozidla plniť špecifické požiadavky každého druhu použitia. Maximálna flexibilita je sprevádzaná vynikajúcimi celkovými nákladmi na vlastníctvo, za ktorými stoja špičkové technológie, ktoré sme predstavili pri našom šampiónovi v oblasti znižovania nákladov a emisií – pri modeli STRALIS XP, a ocenená výbava, ako je náš systém Hi-Traction pre jazdu v teréne.“

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!