IVECO bude na veľtrhu IAA 2018 vystavovať spoločne so spoločnosťou Shell

20 júla 2018, 15:45

V spoločnom stánku značky IVECO a spoločnosti SHELL na veľtrhu IAA 2018 bude k videniu kompletná ponuka vozidiel na alternatívny elektrický, CNG a LNG pohon pre každý výjazd – od osobnej dopravy až po diaľkovú nákladnú dopravu.

IVECO bude na veľtrhu IAA 2018 vystavovať spoločne so spoločnosťou Shell

Ucelený prístup značky IVECO k udržateľnej doprave zahŕňa aj podporu rozvoja infraštruktúry na dopĺňanie paliva a v jej stánku na veľtrhu IAA 2018 sa predstaví aj celosvetový dodávateľ energií – spoločnosť Shell. Spoločnosť Shell je presvedčená, že eliminovanie emisií uhlíka v odvetví dopravy si vyžaduje ponuku rôznych palív a technológií.

Pierre Lahutte, prezident značky IVECO, sa k tomu vyjadril: „Tlak na naftu narastá: verejná mienka sa obrátila proti nej. Inštitúcie EÚ a vlády jednotlivých krajín zavádzajú politiky a dotácie na podporu prestavby vozových parkov na ekologickejšie technológie.

Značka IVECO predstaví v spolupráci so spoločnosťou SHELL vo stojom stánku na veľtrhu IAA súčasnú kompletnú ponuku elektrických, CNG a LNG pohonov ako životaschopnú alternatívu k dieselovým vozidlám. Návštevníci výstavy sa budú môcť oboznámiť s vozidlami na alternatívny pohon, ktoré boli vyvinuté v spolupráci so zákazníkmi a výrobcami karosérii. Potenciálni zákazníci si nájdu vozidlo pre každý druh výjazdu. A v stánku sa nebude nachádzať žiaden vznetový motor!“

Vystavované vozidlá IVECO budú svedectvom o udržateľnej doprave so zmesou pohonov pre požiadavky rôznych druhov výjazdov. Elektrický pohon zohráva dôležitú úlohu najmä pri výjazdoch s vysokou hodnotou, ako je napríklad doprava osôb v centrách miest, pri ktorej vozidlá jazdia pri relatívne nízkych rýchlostiach. Ďalším kľúčovým zdrojom energie je zemný plyn, ktorý predstavuje vyspelé riešenie pre udržateľnú dopravu osôb a tovarov. Spoločnosť IVECO predstaví obrovskú environmentálnu výhodu zemného plynu, ktorý dokáže v značnej miere znížiť emisie najviac znečisťujúcich látok: viac ako 90 % pri NO2, 99 % pri pevných časticiach, 10 % pri zemnom plyne a až 95 % pri biometáne.

Značka IVECO predstaví udržateľné riešenia na 18 vystavovaných vozidlách – od osobnej mobility až po diaľkovú nákladnú dopravu. Vystavované vozidlá predstavujú celú ponuku značky.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!