Testovanie nového Stralisu na akcii „IVECO X-DAY“

4 novembra 2018, 16:33

Spoločnosť IVECO usporiadala 26. októbra 2018 v pieskovni vo Valticiach v juhomoravskom regióne prezentačnú akciu vozidiel Stralis X-Way určených tak na cestu, ako aj do terénu. Pre zákazníkov z Českej republiky, Slovenska a Rumunska bol pripravený zaujímavý program, počas ktorého si mohli záujemcovia vyskúšať jazdné vlastnosti nových vozidiel a zároveň získať potrebné technické a obchodné informácie.

Akcia IVECO X-DAY 2018

Spoločnosť IVECO si pre svoju akciu uskutočnenú 26.10. 2018 nevybrala pieskovňu vo Valticiach náhodou. Nielenže areál ponúka ideálne podmienky pre skúšobné jazdy s plne naloženými sklápačmi nového stavebného radu Stralis X-Way, ale umožnila organizátorom pripraviť tiež bohatý sprievodný program. Naviac bol tento región ľahko dosiahnuteľný pre zákazníkov z Českej republiky a Slovenska, ale tiež pre početnú skupinu zákazníkov z Rumunska, ktorí pricestovali na akciu cez viedenské letisko. Celá akcia bola zameraná na prezentáciu radu X-Way, ktorú IVECO hrdo nazýva „perfektným krížencom na cestu aj do terénu“.  Aby bola predstava práce vozidiel v teréne dokonalá, priviezli organizátori tiež stavebné stroje spoločnosti Case, ktorá je súčasťou medzinárodného holdingu CNH Industrial N.V.

Terén v areáli bol upravený tak, aby vozidlá mohli byť odprezentované v neobyčajných pozíciách a vytvorili tak dojem práce v lome. Táto statická prezentácia však bola iba doplnením testovacích jázd s plne naloženými vozidlami X-Way v rôznych modifikáciách na vopred pripravených náročných trasách. Okrem testovacích jázd mohli návštevníci zhliadnuť tiež exhibíciu stavebných strojov Case.

Napriek tomu, že v nepretržitej prevádzke bolo 5 testovacích vozidiel (4 sklápačky vo verzii 8×4 a ťahač 4×2 s hydraulickým pohonom prednej nápravy Hi-Traction), záujem o jazdy bol mimoriadny a akcia sa natiahla do neskorých popoludňajších hodín a účastníci tak uvítali večeru v stane s hudbou a sprievodným programom. Pre zákazníkov, ktorí sa zdržali do neskorých večerných hodín bolo naviac ešte prichystané exhibičné vystúpenie majsterky sveta z roku 2018 v JetSurfe Anety Šacherovej priamo na vodnej ploche v areáli pieskovne. Večerná „promenáda“ Stralisov X-Way sprevádzaná hudbou a laserovou show potom už iba zavŕšila veľkolepú akciu, ktorej sa zúčastnilo cez 300 zákazníkov, nástavbárov a novinárov.

Business Manager pre Českú republiku, Slovensko a Rumunsko Vincenzo Nicolo akciu okomentoval slovami: „Pre spoločnosť IVECO bola táto akcia ideálnou príležitosťou stretnúť sa so zákazníkmi a partnermi všetkých troch krajín a prezentovať im nové vozidlá X-Way priamo v teréne v reálnych podmienkach“ a dodal: „Som rád, že som na spoločnej akcii troch trhov mohol prehĺbiť vzťahy so stávajúcimi zákazníkmi z Rumunska, ale taktiež nadviazať osobné kontakty z Českej republiky a Slovenska, kde pôsobím od tohto roku.“

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!