Firma Iveco predstavila nový Daily minibus

15 apríla 2019, 10:07

Značka IVECO predstavila nový Daily medzinárodnej tlači na dvojdňovom podujatí, ktoré sa konalo v priestoroch CNH Industrial Village v talianskom Turíne. Súčasťou podujatia bola plenárna konferencia, digitálne interaktívne workshopy a skúšobné jazdy s novým vozidlom.

Firma Iveco predstavila nový Daily minibus

Odvetvie úžitkových vozidiel prechádza zmenami bezprecedentnou rýchlosťou. Najvýznamnejšími faktormi týchto zmien sú napríklad digitalizácia, automatizácia, elektrifikácia a servitizácia. Nové Daily sa prispôsobuje týmto trendom a premieňa ich na príležitosti pre zákazníkov. Za 40 rokov úspešného pôsobenia na trhu sa z Daily stala značka, ktorá je známa jedinečnosťou vo svojom segmente a častou medializáciou.

Nové Daily dnes stavia na silných stránkach tohto dedičstva a dosahuje výkonnosť a udržateľnosť, ktoré idú ruka v ruke s palivovou účinnosťou a nízkymi celkovými nákladmi.

Nové Daily je prvým vozidlom vo svojom segmente, ktoré spĺňa požiadavky emisných noriem Euro 6D/Temp.

Zdvíha latku v oblasti konektivity, ktorá otvára svet nových služieb vo forme uceleného riešenia, ktoré je dokonale prispôsobené podnikaniu zákazníkov a tomu, ako zákazníci používajú svoje vozidlo.

Prináša kompletnú ponuku vyspelých asistenčných systémov pre vodiča a zdokonalené bezpečnostné funkcie a zároveň poskytuje najlepší komfort na palube a zážitok z jazdy vo svojej triede.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!