Brzdové dosky Kruse aj v sieti Autos Slovakia

26 novembra 2019, 11:15

Značka brzdových dosiek Kruse pre nákladné autá je k dispozícii aj v sieti Autos Slovakia, s.r.o. V súčasnosti nájdete v našej ponuke takmer 40 referencií, pre značky ako Volvo, Renault, Mercedes, MAN, Scania, Iveco, DAF a pre mnoho prívesov.

Kruse – brzdové dosky

Brzdové dosky Kruse aj v sieti Autos SlovakiaKvalita výrobkov Kruse je potvrdená mnohými certifikátmi – okrem iného Certifikátom ISO 9001, R90, ako aj certifikátom EAC. Brzdové dosky sa vyrábajú iba zo surovín dodaných dôveryhodnými dodávateľmi a podľa inovatívnych technológií. Moderná výrobná metóda umožňuje získať produkt s vynikajúcimi parametrami výkonu. Výrobca používa špeciálnu tretiu vrstvu – tzv balast. Jeho úlohou je silnejšie spojiť dosku s trecím materiálom.

Na výrobu svojich produktov používa spoločnosť MAT Holdings 32 trecích zmesí, ktoré neobsahujú azbest, olovo, oxid ortuti, kadmium a ani chróm VI. Výsledkom je, že spĺňajú vysoké ekologické požiadavky na ELV. Po mnoho rokov výrobca tiež vykonáva intenzívny výskum implementácie produktov s veľmi nízkym obsahom medi (pod 0,5 %).

Výskum a vývoj sú pre spoločnosť tiež veľmi dôležité. Koncern neustále investuje do nového laboratórneho vybavenia – nového vybavenia pre skúšobné a dynamometrické skúšky, prístrojov na testovanie surovín a konečných výrobkov.

Ako viete, kvalita všetkých komponentov brzdového systému je pre bezpečnú jazdu rozhodujúca. Každý z dodávateľov preto zaisťuje, že ich výrobky sú na vysokej úrovni, ale nie každý naznačuje, ktoré konkrétne skúšky častí, ktoré ponúkajú. Nie každý dodávateľ má tiež medzinárodné certifikáty, ktoré sú formálnym potvrdením vysokých výrobných štandardov.

Zástupcovia značky Kruse zdôrazňujú, že spoločnosť vykonáva kompletný program testov, ktoré sú potrebné v procese prijímania materiálu na výrobu. Fyzikálne a mechanické vlastnosti sa skúšajú podľa noriem ISO a využívajú interné metódy vyvinuté odborníkmi spoločnosti. Túto značku brzdových dosiek si môžete zakúpiť v spoločnosti Autos Slovakia, s.r.o.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!