MS Motorservice: Optimalizované olejové čerpadlá pre motory MAN

15 júla 2020, 10:30

Spoločnosť MS Motorservice poskytuje na trhu náhradných dielov so svojimi olejovými čerpadlami značky BF vysoko kvalitné náhradné diely pre motory MAN D20.66 a D26.76. Vlastné vývoje s číslami tovaru 20 1402 20660, 20 1402 26760 a 20 1402 26761 presviedčajú na základe vylepšenej konštrukcie, ktorá zabezpečuje vyššiu životnosť čerpadiel.

MS Motorservice: Optimalizované olejové čerpadlá pre motory MANKonštruktéri experta na náhradné diely sa pri vývoji čerpadla zamerali na zabránenie známych príčin poškodenia, ktoré môžu nastať pri olejových čerpadlách zabudovaných pôvodne od výroby. Cieľom bolo dosiahnuť vyššiu životnosť čerpadiel. Z tohto dôvodu bola zmenená konštrukcia rotorov čerpadiel. Vnútornú geometriu rotorov sa podarilo znížiť z ôsmich na sedem olejových komôr. Boli však navrhnuté väčšie, čím disponujú rovnakými technickými špecifikáciami. Hnacie ozubené kolesá boli k tomu zhotovené z nitridovanej ocele. Tak sú odolnejšie voči poréznosti a opotrebovaniu. Okrem toho disponujú požadovanou pevnosťou.

Rozsiahle testy produktov

Po úspešnom vývoji boli čerpadlá následne usilovne schvaľované na skúšobnom zariadení. Museli sa tiež preukázať stovky hodín pri plnom zaťažení v originálnom motore MAN – až potom dostali inžinieri „zelenú“ pre sériovú výrobu. Sú dostupné ako kompletná súprava náhradných dielov, a to vrátane všetkých požadovaných skrutiek a tesnení. Dodávajú sa vopred namontované. Okrem toho sa každé jedno olejové čerpadlo pred dodaním ešte raz presne testujte na skúšobnom zariadení.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!