Firma Iveco predstavuje nový portál IVECO ON a aplikácii Easy Way

19 marca 2021, 14:52

Iveco spúšťa nový portál IVECO ON, ktorý poskytuje jednoduchý prístup k rozsiahlej ponuke služieb založených na konektivite. Má pomôcť zákazníkom efektívnejšie riadiť  vozový park aj podnikateľskú činnosť a zjednodušiť život vodičom na cestách.

Iveco ON

Nový portál bol navrhnutý tak, aby umožňoval bezproblémové používanie s jednoduchou
navigáciou, pričom prináša vylepšenia a nové miniaplikácie. Pri jeho vývoji sa uplatnili najmodernejšie technológie aj know-how tímu digitálnych expertov. Aplikácia IVECO ON sa tiež aktualizovala novými funkciami.

Fabrizio Conicella, globálny riaditeľ digitálnych a pokročilých integračných technológií pre
úžitkové a špeciálne vozidlá, to okomentoval takto: „Nový portál IVECO ON sme vyvinuli na
základe spätnej väzby a návrhov, ktoré sme dostali od zákazníkov. Ponúka jednotný kontaktný bod, vďaka ktorému budú mať všetky naše služby založené na konektivite poruke. Manažéri vozových parkov môžu napríklad veľmi rýchlo získať prehľad o výkonnosti a trende spotreby paliva jednotlivých vozidiel a identifikovať tak kroky na optimalizáciu celkových nákladov na vlastníctvo vozidiel. Vodiči môžu zasa aplikáciu využívať na prístup ku všetkým digitálnym službám, ktoré im uľahčujú život a pomáhajú im na cestách, ako sú napríklad vyhodnocovanie štýlu jazdy a služby vzdialenej asistencie. Okrem toho tak môžu ovládať väčšinu kabínových funkcií na diaľku.“

Iveco ON

Vylepšenia používateľského rozhrania zahŕňajú nový dizajn zameraný na jednoduchú, intuitívnu navigáciu, zjednodušený proces registrácie a aktivácie a digitálnu sekciu na spravovanie povolenítýkajúcich sa funkcií, ako sú ovládacie prvky v kabíne vodiča.

Nový portál tiež prináša funkcie určené na zvýšenie bezpečnosti jazdy, ktoré zahŕňajú
aj kľúčové ukazovatele výkonnosti založené na vyspelých asistenčných systémoch pre vodiča (ADAS) vozidla. Cieľom tohto vylepšenia je ďalej obohatiť vytvárané reporty, ktoré pomáhajú vodičom osvojiť si bezpečný štýl jazdy a manažérom vozového parku zasa podporovať kultúru bezpečného riadenia vozidiel.

Spoločnosť aktualizovala aplikáciu IVECO ON Easy Way určenú pre rad vozidiel s hmotnosťou nad 16 ton IVECO S-WAY, ktorá teraz ponúka lepšie používateľské rozhranie, zjednodušenú registráciu a prihlasovanie, automatické párovanie vozidla s mobilnými zariadeniami Android a IOS, automatické WiFi pripojenie a intuitívnu navigáciu.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!