Continental získal schválenie na pneumatiky pre terénne nákladné vozidlá

4 júna 2024, 10:44

Spoločnosť Continental oznámila najnovšie schválenie prvej výbavy terénnej (OTR) pneumatiky RDT-Master. Táto pneumatika je schválená na použitie na terénnych dumperoch zn. Caterpillar na celom svete a týmto sa pridáva do cenníka. Zákazníci tak môžu špecifikovať modely terénnych pevných dumperov na pneumatikách Continental RDT-Master.

ContiConnect

Pneumatiky RDT-Master od spoločnosti Continental boli navrhnuté tak, aby spĺňali náročné požiadavky stavebných a banských prevádzok. Vzhľadom na rôznorodé požiadavky na vybavenie pneumatík na zemné práce zahŕňa sortiment tri rôzne rozmery: 18.00 R33, 21.00 R33 a 24.00 R35. Tieto rozmery pneumatík sú schválené pre modely strojov CAT 770, 772, 773, 775 a 775 WTR.

Toto schválenie predstavuje pre spoločnosť Continental významný míľnik, ktorý zdôrazňuje kvalitu, odolnosť a výkonnosť jej pneumatík v segmente zemných prác.

Jednoduché monitorovanie pneumatík vďaka integrovanému snímaču vo vnútri pneumatík

Spoločnosť Continental sa zaviazala k inováciám, udržateľnosti a poskytovaniu riešení, ktoré zvyšujú efektívnosť a produktivitu jej klientov.

“Sme nadšení, že spoločnosť Caterpillar rozširuje svoj sortiment pneumatík o naše pneumatiky RDT-Master. Je to príklad našej ambície rásť v segmente pneumatík pre zemné práce. Chceme sa profilovať ako silný partner, ktorý poskytuje našim zákazníkom bezkonkurenčnú podporu a riešenia na mieru.”, hovorí Carly Shipley, Key Account Manager prvej výbavy zemných strojov, divízie Continental Specialty Tires Division.

Vďaka tomuto záväzku k inováciám a udržateľnosti dodáva spoločnosť Continental všetky svoje radiálne pneumatiky RDT-Master pre zemné stroje ako inteligentné pneumatiky. Tie sú vybavené najnovšou technológiou senzorov s technológiou Bluetooth II. generácie, ktorá je pripravená na digitálne riadenie pneumatík vo výrobe. To umožní všetkým zákazníkom čítať základné údaje o svojich pneumatikách, ako je tlak vzduchu a teplota, priamo prostredníctvom smartfónu bez potreby ďalších investícií. Digitálna správa pneumatík zásadným spôsobom zvyšuje bezpečnosť prevádzky a zároveň zabezpečuje maximálnu životnosť pneumatík. To pomáha znižovať celkové prevádzkové náklady a podporuje udržateľné využívanie materiálov.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!