Dębica uvádza na trh zimnu novinku Frigo SUV2

5 októbra 2018, 8:34

Pre potreby rýchlo rastúceho trhu SUV uvádza popredný poľský výrobca pneumatík Dębica na trh pneumatiky Frigo SUV2, cenovo výhodné pneumatiky pre všetky zimné jazdné podmienky.

Dębica uvadza na trh zimnu novinku Frigo SUV2
Dębica Frigo SUV2

Na zasnežených cestách sa vodiči môžu tešiť z vysokej priľnavosti vďaka behúňu s viacsmerovým dezénom, optimalizovaným špeciálne pre vozidlá SUV. Je vybavený vysokým počtom hrán a priečnych drážok, ktoré sa zabodávajú do snehu a poskytujú vozidlu extra priľnavosť. Nová široká stopa zasa zväčšuje styčnú plochu medzi pneumatikou a vozovkou a prispieva k vysokému brzdnému výkonu na zľadovatenom povrchu.

Dezén behúňa pneumatík Dębica Frigo SUV2 v tvare písmena V efektívne rozptyľuje vodu, a poskytuje tak vyššiu odolnosť voči aquaplaningu.

V neposlednom rade určuje úžitkové vlastnosti nových pneumatík konštrukcia s nízkym valivým odporom, ktorá znižuje energetické straty a znižuje spotrebu vozidla.

Piotr Nagalski, marketingový riaditeľ Dębica v Európe, povedal: “Keď naši inžinieri začali pracovať na Dębica Frigo SUV2, zámerne ju navrhli tak, aby ponúkla vysokú výkonnosť za rozumnú cenu. Vodiči tak dnes majú k dispozícii pneumatiky, ktoré excelujú za všetkých zimných jazdných podmienok, a sú pritom ohľaduplné k ich peňaženke.”

Pneumatiky Dębica Frigo SUV2 predstavujú zatiaľ posledné rozšírenie zimného produktového portfólia značky Debica, ktoré tvoria pneumatiky Frigo 2 a Frigo HP2. Nové pneumatiky budú na trhu v šiestich rôznych rozmeroch. Polovica z nich je v predaji už v októbri, spolu päť rozmerov bude možné kúpiť do konca roka.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!