TRANSEXPO – najväčší veľtrh hromadnej dopravy v Poľsku už čoskoro

5 októbra 2022, 12:42

Od 12. septembra je dostupná online registrácia na najväčší medzinárodný veľtrh hromadnej dopravy v Poľsku, ktorý sa tento rok koná od 12. do 14. októbra v meste Kielce.

Výstavná plocha tohtoročného veľtrhu sa rozšírila o viac než 1.100 m2. Na výstave nebudú chýbať poprední výrobcovia autobusov a mikrobusov, medzi inými značky Man, Volvo, Solaris či EvoBus. Ďalší vystavovateľ – ARTHUR BUS – predstaví svoj prvý výrobok, 12 metrový mestský autobus na vodík, ARTHUR H2 BUS. Značka Busimport predstaví až tri modely – Isuzu Kendo CNG, Isuzu Grand Toro Diesel, a svoju premiéru bude mať elektrický Isuzu Novociti Volt. Ďalším vystavovateľom, ktorý ohlásil svoje premiéry, je značka Autobagi. Na expozícii spoločnosti uvidíte až tri autobusy. Elektrický autobus má dĺžku 9 m, dva autobusy na CNG dĺžku 10 a 18 metrov. Nie jednu, ale až dve premiéry, plánuje predstaviť značka ARP E-VEHICLES – oba autobusy na elektrický pohon. Na výstavisku Kielce uvidíte aj model NesoBus – prvý poľský autobus na vodík.

Celá brandža na jednom mieste

Tohtoročná edícia autobusového veľtrhu prináša nielen množstvo premiér, nové trendy a smery rozvoja dopravy. Je to tiež miesto, na ktorom svoje výrobky a služby predstavujú rôzne firmy, ktoré sa zaoberajú výrobou náhradných dielov, vybavenia autobusov, či zariadení používaných v technickom zázemí. Nebudú chýbať ani novinky z oblasti infraštruktúry zastávok a pracovných ochranných prostriedkov, ani najnovšie riešenia v oblasti dopravných IT systémov.

16. medzinárodný veľtrh hromadnej dopravy TRANSEXPO sa koná od 12. do 14. októbra 2022.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!