Stretnutie Mercedes-Benz a Spies Hecker

28 mája 2015, 8:14

Sto štrnásť obchodníkov a zástupcov dealerov Mercedes-Benz z Číny prijalo pozvanie globálnej prémiovej značky lakovacích materiálov. Výkonní riaditelia autolakovní a top manažment Mercedes-Benz Čína navštívili výrobný závod Spies Hecker, ktorý je dcérskou spoločnosťou Axalto Coating Systems.

Spies Hecker je celosvetovo odporúčaný a používaný na opravné práce v sieti Mercedes-Benz. Konkrétne pre čínsky trh tento rok v marci Daimler udelil Axal štatút Premium Partner.
 
"Chceme, aby naši obchodníci pochopili, prečo si Daimler vybral práve Axalto ako Premium Partnera. Ide o to, viac je zoznámiť s materiálmi Spies Hecker. Toto stretnutie toho určite dosiahlo," hovorí Shi, Zhengwei manažér Centrálneho fakturačného programu pre Mercedes- benz Čína.
 
Michael Prescher, jeden z medzinárodných kľúčových Account manažérov Axalto, vysvetľuje: "V rámci stretnutia sme hostí zoznámili s dlhou históriou Spies Hecker, vysvetlili sme naše technické prednosti a sily, zdôraznili sme novej lakovacej technológie a diskutovali o budúcnosti a vzájomnej spolupráci. Táto návšteva je veľmi významná z hľadiska rozvoja značky Spies Hecker na čínskom trhu, rovnako ako rozširovanie Centrálneho fakturačného programu Mercedes Benz Čína v priebehu nasledujúcich troch rokov. "

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!