Castrol si vybral spoločnosť Inter Cars za autorizovaného distribútora olejov a mazív

22 júla 2016, 15:03

Inter Cars Slovenská republika s.r.o., ktorá je popredným distribútorom náhradných dielov pre osobné automobily, nákladné automobily a motocykle sa od začiatku roka 2016 stala autorizovaným distribútorom automobilových olejov a mazív značiek Castrol, určených pre sieť nezávislých servisov, dielní a predajní náhradných dielov.

Stredná Európa je pre spoločnosť Inter Cars, tak isto ako pre Castrol, dôležitým trhom s potenciálom vysokého rastu. Spolupráca dvoch silných partnerov v tomto regióne, je preto logickým vyústením spoločného cieľa prinášať zákazníkom nadštandardné produkty a služby. Rovnako ako Inter Cars Slovenská republika s.r.o., sa autorizovanými distribútormi olejov Castrol stali aj Inter Cars Česká republika s.r.o. a Inter Cars Hungary Kft. a Inter Cars S.A. pre svoje materské trhy.

V súčasnosti Inter Cars prevádzkuje na slovenskom trhu sieť 22 pobočiek, 3 regionálne sklady a školiace centrá. Dostupnosť produktov Castrol sa pre zákazníkov vďaka našej spolupráci mnohonásobne posilnila. Okrem náhradných dielov pre automobilový trh je Inter Cars Slovenská republika dodávateľom servisného vybavenia a diagnostiky a správcom úspešnej siete servisov Q-Service. Služby spoločnosti využívajú viaceré spoločnosti, ktoré zverili svoju firemnú flotilu automobilov pod profesionálnu správu vozového parku v rámci programu Fleet Program Inter Cars. Komplexné služby spoločnosti Inter Cars Slovenská republika sa spoluprácou s firmou Castrol ďalej rozšírili o programy zamerané na zvyšovanie technického poradenstva a lojality zákazníkov. 

Spolupráca so spoločnosťou Castrol je pre nás pokračovaním úspešného príbehu, ktorý sme začali písať od začiatku nášho pôsobenia na slovenskom trhu.“, uzatvára Ing. Branislav Bučko, výkonný riaditeľ spoločnosti Inter Cars Slovenská republika, s.r.o.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!