FERDUS rozdáva desiatky zliav a darčekov naprieč celým sortimentom

14 decembra 2023, 12:26 Akcia ukončená

Prečo čakať na povoľovanie opaskov až do Štedrého dňa? FERDUS odhadzuje sponu v diaľku už o desať dní skôr s vianočnou akciou XXL. Špeciálne ceny, darčeky, zľavy na celé kategórie, zvýhodnené balenia. To všetko, a ešte oveľa viac v ponuke nižšie. Akcia platí od 14. 12. do 20. 12. 2023 alebo do vypredania zásob.

Prvé na rane je naše doteraz najväčšie promo na uťahovačky. S jednotným zvýhodnením vo výške 25 percent predstavuje FERDUS rovný tucet pneumatických krásavíc. Nechýbajú základné modely, stredná trieda aj top kúsky. Vyberať môžete medzi všetkými známymi štvorhranmi: 1/2″, 3/4″, 1“. Navyše doplnené o kufríkový set.

Rázový uťahovák je síce veľmi pekný kúsok náradia, bez poriadneho orecha má ale úžitkovú hodnotu sotva polovičnú. Preto sa vo FERDUSE rozhodli dať rovnakú zľavu aj na nástrčné kľúče. A to rovno pre celú kategóriu obsahujúcu takmer štyridsať položiek.

Abraká dabra – teleskopický magnet. Harry Potter by možno pohrdol, v dielni ale bude na nezaplatenie. Pritom len stačí nakúpiť aspoň za 80 € bez DPH.

Kúp jeden a druhý máš zadarmo. Akcia 1+1 na všetky stierače. A pozor, jednotlivé dĺžky je možné medzi sebou ľubovoľne kombinovať.

Lepšie, než byť na Vianoce ako delo je si nejaké kúpiť. Napríklad tlakové, ktoré bude v každej garáži neoceniteľným pomocníkom.

„I’m on the highway to hell“ je síce napaľovačka ako remeň, ale bočnicu s ňou len tak neoznačíte. Oveľa vhodnejšie bude použiť špecializované vybavenie určené priamo k vyššie uvedenej činnosti. Ale hard rockové klokany si pri práci pokojne môžete pustiť tiež 🙂

Pozn.: 30% bonus opäť platí na kompletnú kategóriu, teda aj na náhradné sady písmen alebo číslic.

K dvom ľubovoľným montážnym pastám z vlastnej produkcie FERDUS naježí poctivého chlpáča, ak chcete: montážny štetec.

Ani sme sa nenazdali a už sme vo finále. Len zazvoniť zvončekom. Posledná akčná vianočka je z produktovej palety strojného vybavenia. Úspora 170 € bez DPH pri kúpe pneumatického rozťahovača TL-1200B, ktorý je v e-shope FERDUS roky zavedenou a spokojnými zákazníkmi preverenou klasikou, je úlovok, vedľa ktorého aj kaprovi vo vani blednú šupiny závistí.

Ceny sú uvedené bez DPH. Nie je možné kombinovať s inými zvýhodneniami. Ponuka nie je určená pre veľkoobchodných partnerov.

Ak máte záujem o ďalšie vybavenie pre autoservisy a pneuservisy – montážne stroje, zdviháky, materiály na opravu pneumatík, duše, vyvažovacie materiály, náradie alebo chemické produkty, kontaktujte priamo firmu FERDUS, s. r. o.

Akcie firmy FERDUS, s. r. o.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!