Trost: Vynovená pobočka v Nitre

9 decembra 2014, 11:28

Poslednou z pobočiek, ktorá ešte čakala na nový TROST dizajn bola nitrianska pobočka na ulici Janka Kráľa 122. V mesiaci november sa stará budova podrobila rekonštrukcii interiéru. Prebehli menšie stavebné úpravy, opravy stien, podláh, výmena nábytku, hardvérového vybavenia a v neposlednom rade označenia v novom vzdušnejšom sivo-bielo-oranžovom TROST dizajne.

Zamestnanci nitrianskej prevádzky určite ocenia nové kancelárie a zázemie vrátane modernejšej kuchyne a sanity. Zväčšené priestory predajne teraz o výmere takmer 50m2 dávajú možnosť zákazníkom počas vybavovania ich objednávok posedieť si v časti oddychovej zóny. V roku 2015 ešte budovu čakajú exteriérové úpravy a zateplenie fasády.

V súčasnosti má TROST AUTO SERVICE TECHNIK na Slovensku už všetky prevádzky zodpovedajúce najprísnejším kritériám nemeckej materskej spoločnosti. Všetky prevádzky vrátane centrálneho skladu v Trnave majú vyhovujúce skladové systémy, komerčné aj nekomerčné priestory a 3 pobočky dokonca špičkovo vybavené technické školiace centrá.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!