MASTER SPORT: Úspešný vstup na taliansky trh

19 októbra 2015, 9:21

V dňoch 1-2 októbra 2015 v Baveno v Taliansku pri malebnom jazierku Lago Maggiore, v neobyčajne krásnom prostredí sa konal 11 ročník Kongresu Aftermarket 2015.Raz ročne sa na nádhernom mieste ako je Hotel Dino stretáva európska elita zástupcov z branže automotive, OEM, aftermarket.Dlho očakávaného stretnutia sa zúčastnilo okolo 400 zástupcov najvýznamnejších výrobcov náhradných dielov, distribútorov, veľkoobchodov, čerpacích staníc nielen z Talianska. Jedným z hlavných hostí tohto dôležitého kongresu bola spoločnosť MASTER SPORT, ktorá patrí medzi tých najlepších!

Spoločnosť MASTER SPORT sa dostala medzi spoločnosti, ktoré  túto udalosť sponzorujú  – oplatí sa podporovať iniciatívy tohto typu, ktoré sa tešia čoraz väčšej obľube.

MASTER SPORT ako sponzorská spoločnosť najdôležitejšej udalosti svojho druhu v Taliansku vyznačila svoje miesto netradičným spôsobom. Filmová prezentácia spoločnosti  MASTERSPORT sa stretla s obrovským ohlasom, bola dobre prijatá odborníkmi a ocenená veľkým potleskom, čo vyústilo plodnými obchodnými rozhovormi.

Cieľom  MASTER SPORT v najbližšej budúcnosti je silný vstup na taliansky trh. potlesk pre MASTER SPORT za prijímanie výziev a hľadenie do budúcnosti. MASTER SPORT ako európska spoločnosť s ašpiráciami ukázala svoje silné stránky počas týchto dvoch intenzívnych a dôležitých dní na trhu aftermarket.  Návrh MS bol veľmi dobre prijatý – MASTER SPORT sa pripojil k najlepším!

Hlavnými témami počas konferencie boli: vplyv technologických inovácií na trh aftermarket a internetový predaj. Ďalšími otázkami boli: zmeny, s ktorými sa musí trh aftermarket vysporiadať v najbližšej budúcnosti, výzvy, ktoré stoja pred zástupcami branže aftermarket.

Kongres v Bavene –  najdôležitejší v Taliansku – odjakživa ponúka svojim návštevníkom údaje spojené s prieskumom sektoru; odborníci, ktorí sa zúčastňujú na prednáškach sa delia o svoje myšlienky, ponúkajú rady, vysvetľujú zmeny  v ústrety budúcnosti. Práve technologické inovácie a ich vplyv na trh aftermarketu sú budúcnosť. A MASTER SPORT chce v tej budúcnosti zaujať vedúce postavenie.

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!