Laufenn – nová značka pneumatík v ponuke Inter Cars

5 mája 2016, 14:30

Novinka na európskom trhu – pneumatiky Laufenn sú v predaji od marca 2016. Sú vyrábané v high-tech závode Hankook v Maďarsku a poskytujú najvyšší výkon a vysokú mieru spokojnosti pri riadení a naviac sú k dispozícii za rozumnú cenu.

Laufenn ponúka širokú škálu vysoko kvalitných pneumatík, ktoré sa dokážu vysporiadať so všetkými podmienkami. Sú určené pre ľudí, ktorí ocenia hodnotu, kvalitu a štýl. Spoločnosť vníma zavedenie tejto úplne novej značky ako ako symbolický a hmatateľný dôkaz vízie spoločnosti Hankook, ktorá zahŕňa rozšírenie činnosti na globálnom automobilovom trhu.

Pokročilá technológia výroby
Laufenn ponúkajú produkty vytvorené špeciálne pre potreby európskeho trhu. Pri ich vývoji je dôležitá úloha Európskeho technického strediska (ETC) Hankook, ktoré sa nachádzajúce v nemeckom Hannoveri. Pneumatiky značky Laufenn sa budú vyrábať, okrem iného, v technologicky na vysokej úrovni vybavenom závode v Maďarsku. Ten je jeden z najmodernejších svojho druhu na svete. Špecializuje sa na výrobu high-end značkových pneumatík Hankook pre osobné automobily, SUV a ľahké úžitkové vozidlá pre európsky trh. Výrobky Laufenn prišli v Európe do predaja v marci 2016.

Stratégia: Uspokojiť potrieby zákazníkov v Európe
"Pneumatiky Laufenn budú poskytovať novú kvalitu na európskom trhu," hovorí Ho-Youl Pae, riaditeľ Hankook Tire v Európe. "Naše strategické snahy sa zamerajú na to, aby sme dokázali uspokojiť rôznorodé potreby zákazníkov v Európe. Máme v úmysle aj naďalej investovať, aby sa Laufenn stal významným hráčom na trhu. Laufenn predstavuje inteligentný výber od dôveryhodného výrobcu pneumatík, kvalitu, hodnoty a štýl pre uspokojenie spotrebiteľa."

Na začiatku bude v ponuke Laufenn päť produktových línii:
1. S FIT EQ (Letné pneumatiky pre automobily s vysokým výkonom vo veľkosti od 15 do 19 palcov)
2. G FIT EQ (Letné pneumatiky pre osobné automobily pre turistický segment vo veľkosti od 13 do 17 palcov)
3. X VAN FIT (Letné pneumatiky pre automobily SUV / vo veľkosti od 14 do 16 palcov)
4. FIT (zimné pneumatiky pre osobné automobily / SUV určené pre trhy strednej a západnej Európy vo veľkosti od 13 do 18 palcov)
5. FIT ICE (zimné pneumatiky s hrotmi pre osobné automobily / SUV pre Škandináviu a Rusko vo veľkosti od 13 do 18 palcov)

Viac na intercars.sk

Komentáre

Komentár musí byť dlhší ako 5 znakov!

Potvrďte pravidlá!

Ešte nikto nekomentoval tento článok. Buďte prvý!